Biri-seier til Kicking Classic

//Biri-seier til Kicking Classic
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er ikke dette et herlig bilde? Særlig fordi Misha ikke var klar over at det ble tatt..! Ingen tvil om at Kicking Classic står høyt i kurs 🙂

 

Kicking Classic tilbake i slag

Kicking Classic har trengt litt tid på seg pga. vektsrelaterte leddømheter, nå hadde veterinærene gitt grønt lys og han fungerer meget bra i aksjonen igjen. I går gikk han et flott løp til seier på Biri, etter en liten kunstpause i siste sving lenset han unne i fin stil og tok en kontrollert seier på fine 17,9. Stallkompis Almost Genius var andrevalg i løpet, men bykset avgårde i feil gangart da starten gikk, var siden helt sjanseløs på å finne travet igjen.

Målfoto for løp 1 på bane BI den 25.10.2015
Kicking Classic med velkjørende Gunnar Austevoll i sulkyen vinner kveldens første løp på Biri. Gratulasjoner sendes eierne i Stall Cala d’or!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trond har tilbragt mange timer med Kicking Classic de siste ukene. Annenhver dag har han fått slite med Anderssen i trykkvogna oppover i skogsløypene, ikke til å unngå at han har blitt sterk..!

Royaldoodle har hatt noen ukers sommerferie på beite, noe som utvilsomt har gjort ham godt. Han har fått noen intensive treningsuker nå i høst, og viste i går at han blir å regne med fremover. Satt stengt i det lengste, og leverte en flott sluttspurt til 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle er på gang igjen! Spurtet flott til 2. plass på Biri i går etter sen åpning, og viste at formen er på gang. Her med oppasser Torunn før avgang til banen.

Grace Classic gikk på det jevne og ble nr. 5 i går, mens Norse Ideal, favoritt i sitt løp, var langt under pari. Veterinærsjekk neste for den talentfulle Thai Tanic sønnen.

2017-12-18T19:52:40+00:00 26. oktober 2015|