Flinke sølvgutter på Momarken

//Flinke sølvgutter på Momarken
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hades Håleryd og oppasser Lise Marie klar for avgang til Momarken i går. Stil skal det være, både på hest og stallveske..! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ernestas skjøttet kuskejobben på beste vis bak Sauen (les: Sao Paulo) i går, og tok en fin 2. plass. Her med oppasser Torunn før de satte nesa mot Mysen.

Fine innsatser av stallhestene på Momarken

Primetime F. var tilbake etter lang pause, fikk en reise sist innvendig, og avsluttet som ei kule til slutt til 4. plass. Kusk Kristian var strålende fornøyd med henne, løpspause og treningsperiode har tydlig gjort godt.  Ernestas kjørte Sao Paulo i stallmannsløpet, og både hest og kusk leverte virkelig varene. Ernestas skled fram innvendig, fikk åpning på oppløpet og «Sauen» avsluttet bra til 2. plass.
Avslutningsvis var det dags for Hades Håleryd, også han gjorde sin første start etter behandling og pause. Hades fungerte nå meget bra, fikk etterhvert overta teten og gikk glipp av seieren i siste sekund. Vi var meget godt fornøyd med innsatsen etter pausen, det blir nok mer å høre til Hades Håleryd fremover!

2017-12-18T19:52:40+00:00 28. oktober 2015|