Fabi Boko strålte på Biri

//Fabi Boko strålte på Biri
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mye hest, på alle måter! Karina er ikke så høy, men bildet lyver allikevel ikke; Fabi Boko er rett og slett enormt diger..! Her foreviget før avgang til Biri.

Fin kveld på Biri fredag

Fabi Boko, eid av Jan-Erik Andresen, fortsetter å imponere. På Biri fredag var han utstyrt med skylapper, siden han var noe makelig i sin forrige start, noe som førte til at han ble litt i overkant pigg. Heldigvis fikk Lars Anvar loset ham feilfritt avgårde, etterhvert fikk han overta teten og siden var det ikke snakk om saken, Fabi reiste fra konkurrentene og tok sin tredje seier på like mange forsøk.

Gukko Raw og Callias Va Bene stod vanskelig til i henholdsvis spor 8 og 12. Begge lå i de bakre rekker, Gukko Raw avsluttet meget bra til 4. plass, også Callias leverte en fin avslutning men fikk for langt frem, ble nr. 7.

Bronse til Hades Håleryd på Jarlsberg

Hades Håleryd ble overfløyet fra start, og satt stengt til rett før mål, spurtet forrykende da åpningen kom til bronse. Også Hickothepooh leverte et fint løp i høstfinalen for 3-åringer. Han stod vrient til i spor 12, fikke et løp i de bakre rekker og avslutte flott via sporene til 4. plass. Vi var skikkelig uvenner med sporlottoen denne dagen, Mr. X.F. Royal og Aqua Challenger hadde henholdsvis spor 7 og 11 i Th. Martinsens Æresløp. Mister’n forsøkte et angrep via sporene inn mot siste sving, men kunne ikke hente mye, endte uplassert og var ikke på topp for dagen. Aqua Challenger var virkelig kastet til ulvene, og gikk bra innvendig til 6. plass. Vår siste starthest for dagen var Sao Paulo, fra et trist 12. spor fikk han et fint løp innvendig av Jørn Ivar Eilertsen, manglet åpning men fikk tråklet seg inn til en 5. Vi var meget godt fornøyd med både hesten og kusken! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flotte Hades Håleryd har vært bra etter pausen, bom fast og rakettspurt til 3. var fasiten etter lørdagens løp.

 

 

2017-12-18T19:52:40+00:00 9. november 2015|