Across My Heart imponerte

//Across My Heart imponerte
Across og june

June var oppe og tok siste finpussen på Across på søndag, her har jentene litt kvalitetstid sammen! 🙂

 

Seier til Across, sølv til Merlin og bronse til Darcy = fin kveld! 🙂

Vi reiste til Momarken med Across My Heart, Darcy Classic og Merlin Classic på bilen. Sistnevnte var førstemann ut, og etter en rolig innledning i de bakre rekker leverte han en flott opphenting til sølv, pause har tydeligvis gjort Merlin godt. Across My Heart og Darcy Classic var t i det samme løpet, Across fikk etter hvert overta teten og styrte siden begivenhetene helt inn. Across’ nye eiere var lydhøre til stede, veldig moro med glede og engasjement , og det sørget så absolutt June for, i godt selskap med Kai og Ove! 🙂 Darcy Classic hiket med i ledderryggen og fikk maks som 3. hest.

Sum av sumarium en meget trivelig kveld på Mysen-ovalen! 🙂

2017-12-18T19:52:32+00:00 23. juni 2016|