Thai Voyager til topps på Drammen

//Thai Voyager til topps på Drammen
thai voyager

Vakre Thai Voyager på stallgangen hjemme foreviget av oppasser Karina før avreise til Drammen.

Thai Voyager tilbake på topp

Flere hester til start i går, først på Drammen og deretter på Momarken. På Drammen åpnet 3-årge Ugarina Jet ballet, hun var favoritt men er på ingen måte til å stole  på foreløpig..! 😉 Dundernde galopp innledningsvis, og da Kristian forsøkte å få henne på bedre tanker, steilet hun og tok noen kengurusprang i protest…! Utrolig nok fikk han henne på bedre tanker, og hun leverte en hvass sluttspurt til bronsen. Viste veldig fine takter (bortsett fra kengubyks), og får uansett stort + i margen for innstasen.

Airstrike One gir oss grå hår i hodet for tiden. Som Kristian uttrykker det; han har kapasitet som rekker i lange baner, men legger inn tulle-galopper, så også i går. Thai Voyager holdt seg i rett gangart i går, fikk et fint løp i 2. par utvendig, gikk i angrep inn mot siste sving og avgjorde på lette ben. Gratulasjoner sendes, igjen, eier Jan Andsersen, som også kunne glede seg over seier til Trespasser på lørdag. 🙂

Thai voyager målfoto

 

Ugarina og lise

Ugarina Jet, alias «ugla» leverte et flott løp på Drammen, men er foreløpig en frisk fornøyelse å sitte bak…! Her med oppasser Lise-Marie.

På Momarken senere på dagen hadde vi Knight Classic til start i 3-års løpet, han måtte gå i dødens siste runden og ble trøtt til slutt, ble nr. 6 på fin tid, 16,3. Gazza Boko var favoritt i sitt løp, han blir god, er Trond og Kristian skjønt enige om, men mangler foreløpig fart i kroppen og går dessuten tidvis litt med brekket på, det ble en 4. plass i debuten i går.

2017-12-18T19:52:32+00:00 29. juni 2016|