Jubel-lørdag med dobbeltseier til Hickothepooh og Stormbringer G.R.!

//Jubel-lørdag med dobbeltseier til Hickothepooh og Stormbringer G.R.!

 

Selfie av Lise Marie og Hicko. etter at V75 seieren var i boks. Lise fortjener jammen å komme «på tykk», hun er nemlig oppasser på både Hickothepooh og Stormbringer, og hadde en mildt sagt fin dag på Jarlsberg..! 😉

En meget hyggelig dag på Jarlsberg!

Lørdag hadde vi Mr. Classic, Hickothepooh, Stormbringer G.R., Bork Odina og Quite Cool Classic til start på Jarlsberg. Mr. Classic innledet dagen, satt fast med krefter spart. Bork Odina fikk litt trafikktrøbble underveis da hesten foran stoppet, men fungerte uansett fint, fikk med seg 6. premien hjem. Hickothepooh og Stormbringer møttes til dyst i V75 3. avd., Stormbringer stakk til tet, Hicko overtok føringen og ledet siden løpet hver meter, sterk prestasjon også av Stormbringer som ble god 2’er.
Vår siste starthest for dagen var Quite Cool Classic, med lavest grunnlag i feltet var hun ute i tøft lag, men hun leverte et strålende løp til bronsen på ny rek., 15,8.

Vi var rett og slett meget godt fornøyd med stallhestenes prestasjon på lørdag, og det var en godt fornøyd gjeng som vendte nesa hjemover mot de dype Ådalsskogene. 🙂

 

Hickothepooh med får en velfortjent omgang med børsten av «far sjøl» Ernestas. Han har virkelig funnet storformen nå, Hicko, til glede for eierne i stall Sørlie Kiosk.

Stormbringer G.R. har virkelig levert varene den siste tiden! Her sammen med sine kjære eiere, Amalie, Brage og Ingrid, samt oppasser Lise-Marie etter seieren på Momarken 30. desember.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer og Lise- ute på treningstur i hjemlige omgivelser

Quite Cool Classic går i oppasser «Svens spesial» opplegg med trykkvognintervaller. Det fungerer hun meget bra på!

 

Quite Cool Classic i «penstasen», klar til dyst i løpsbanen.

2018-01-19T13:38:33+00:00 15. januar 2018|