Helgeoppsummering fra Unionstrav med 5 av 7 på pallen!! Vi klyper oss i armen.. :)

//Helgeoppsummering fra Unionstrav med 5 av 7 på pallen!! Vi klyper oss i armen.. :)

Stor glede på Momarken! Trond, Vilde, og Kristian sammen med Floris Baldwin, som virkelig imponerte stort under Unionstravet da han tok sin fjerde strake seier.

 

Seier til Floris Baldwin, sølv til Clint Classic og Quite Cool Classic, bronse til Stormbringer G.R. og Kicking Classic 

Enkelte dager på travbanen er nesten for gode til å være sanne, og lørdag var nettopp en slik dag. Vi reiste med full bil til Momarken, med forhåpninger om gode prestasjoner, men med stor respekt for tøffe konkurrenter, det var tross alt  Unionstrav og kamp mot «søta bror» på agendaen.

Dagen ble innledet med Pontiac, han fikk et fint løp i annet par utvendig, men var under pari for dagen til 6. plass. Blodprøver tatt dagen derpå viste infeksjon, så vet. besøk blir neste post på planen for hans del. Deretter snudde det til gangs, våre to neste starthester var Floris Baldwin og Quite Cool Classic, Floris fikk hardt press i tet av Normandie Royal, men svarte heroisk opp hele veien og stakk unna til klar seier til slutt. I lederryggen fikk stallveninde Quite Cool Classic servert et optimalt løp av Dag-Sveinung, og spurtet strålende til 2. plass.

Stor glede på seremoniplass, men Kristian holdt klokelig nok et godt øye med Floris Baldwin. Han er nemlig relativt giret av natur, og posering er ikke blandt hans favorittsysler…!

Akkurat så fornøyd og litt til var Kristian med Floris Baldwins prestasjon. Valla neste! 🙂 🙂

Quite Cool Classic gjorde et av karrierens beste løp så langt, da hun sikret dobbeltseier bak Floris Baldwin. Her sammen med oppasser Sven hjemme på gården, han har virkelig gjort en flott jobb med denne kapable men ikke helt enkle frøkna!

I Klass I løpet hadde vi ikke mindre enn tre blad Classic til start, nemlig Kick Off, Clint og Kicking Classic. Det var nesten så den stakkars løpsreferenten fikk krøll på tunga underveis..! 🙂 Clint Classic trakk det lengste strået av våre, han fikk et perfekt løp i lederryggen, gikk i angrep på oppløpet og hentet metere hele veien til en flott 2. plass. Bak ham tok Kicking Classic en meget sterk tredjeplass, og Kick Off Classic var ikke langt bak på 5. plass. Utrolig moro, Kicking og Kick Off var henholdsvis nest siste og sisterangert i løpet, hipp hurra for flinke helbrødre!! 🙂

Jeanett med sin kjære Kicking Classic, her har de akkurat kommet til Momarken, og slapper av litt før alvoret begynner.

Løpsbilde av Clint Classic med Kristian i vogna, fulgt av Kicking Classic og Vidar Hop

 

Par i hjerter, Marie og Clinter’n

Vår siste starthest for dagen var Stormbringer G.R.. Den herlige From Above sønnen til Ingrid Gauslaa og Brage Richardsen gjør stort sett alltid gode løp, så også på lørdag, hvor han leverte en flott innsats til bronse. Han satte punktum for en utrolig flott dag for stallen på Momarken, som vi sent vil glemme. 🙂

Lise Marie med Stormbringer, hun har et veldig godt lag med denne karen, som kan være ganske så egenrådig til tider. Men et fantastisk løpshode og et hjerte av gull, det har han! 🙂

Her er tre av våre dyktige jenter, Vilde, Jeanett og Marie samlet før det braket løs på Momarken, slagplan for dagen legges! 🙂

2018-04-04T19:13:39+00:00 20. mars 2018|