Floris Baldwin toppet flott uke med seier i Rex Rodneys Æresløp

//Floris Baldwin toppet flott uke med seier i Rex Rodneys Æresløp

Floris Baldwin og oppasser Vilde trygt hjemme igjen på gården kl. 06.30 søndag morgen!

Seier også til Delight Classic, Luxury Tile, Uni Lest og Amarone Classic! 

Vi kan se tilbake på en flott uke, hvor stallhestene virkelig leverte i løpsbanen! Kjempemoro, takk til våre 4-beinte atleter og ikke minst flinke team!! 🙂

Her kommer en oppsummering av forrige ukes begivenheter:

Øverst på pallen troner selvsagt fantastiske Floris Baldwin, som har utviklet seg til å bli en skikkelig eventyr. Vi sakser fra Trav 24:

Floris Baldwin ursterk vinner

Sport
Han har gjort en rekke sterke prestasjoner, både i Sverige og Norge mot kvalifisert motstand. Floris Baldwin vant Klass-II under Unionstravet på Momarken (bilde), ble toer i finalen på Solvalla bak

Who´s Who. Gikk så direkte ut og vant Klass-I på Åby hvor han slo Bandit Brick før hesten ble uplassert og måtte helt i kjelleren på Solvalla under Elitloppshelgen.

I går var Passing Renka-sønnen tilbake i Rex Rodneys Æresløp på Forus.

Fra start var Muscleman O. kjappest, Thai Profit fikk overta og farten ble kjappe 1.08.9/500 meter. Da var det litt vann mellom båtene. Vidar Hop sendte Trophy Spring ut i andrespor med Massive Attack i rygg. Kristian Malmin var ikke sugen på førstespor og la sin hest ut i dødens med en drøy runde igjen å trave.

Ned siste langside ga de lederen ordentlig massasje. Runden gikk etter 12.8. Thai Profit merket kjøret etterhvert og måtte gi seg på oppløpet. Floris Baldwin var ikke ferdig. Han imponerte voldsomt ved å enkelt stikke unna med et par lengder og vinne på knallfine 1.11.5/1600 auto. Da så det ut til å være enda litt mer å gå på.

Trophy Spring slo seg forbi Thai Profik i kamp om annen, kort foran Massive Attack.

Førstepremien var på 70.000 kroner. Det er Stall Floris Baldwin som eier den 6-årige vallaken som nå totalt har tjent over en halv million kroner på sine ni løp i regi Trond Anderssen og Kristian Malmin.

Vi nøler ikke med å gi terningkast seks for denne prestasjonen.

Fin Biri- fredag, seier til Uni Lest og Amarone Classic, sølv til Knight Classic og Donatell Viking RR, og bronse til Mega Classic.

Uni Lest tok en overlegen seier, avsluttet på 12,0 siste 500. Gratulasjoner til eierne, som nok har mer moro i vente med sin smellvakre traver! 🙂  Knight Classic var klar 2’er i det samme løpet og får også + i boka for innsatsen. Masserati G.T. feilet ulykksalig nok, hun ble for ivrig, slo sammen og derav galoppen. Kjedelig, hun var favoritt i løpet. Amarone Classic har gått mange tøffe løp, og tok en fortjent og kontrollert seier etteravslutning i 11-fart.  Nedtur ble det i 8. løp, hvor Crunch Classic havnet feil til og ble bakket sist i feltet, mens Trespasser måtte gå i dødens og trøtnet.

Donatell Viking RR leverte et flott løp til 2, stod på helt inn etter 12-fart siste 500. Kemp Classic ble det feil for, og Dag-Sveinung sa i etterkant at «i dag var hesten bedre enn kusken!» Han mente han kjørte for sakte innledningvis, følte at han hadde kontroll men dessverre taklet ikke Kemp taktskiftet da han forsøkte å bråkjøre for å svare opp angrepet, derav galoppen. Avslutningsvis gikk Towandas Classic bra i debuten til 5. plass, mens Mega Classic imponerte med avslutning i 11-fart til 3. plass i sitt debutløp.

Det ble en lang kveld på Biri, men det er i grunn helt greit når flinke stallhester levere gode prestasjoner! Pit-stop på Mc’ern på hjemveien er heller ikke feil…! 🙂

Uni Lest, her med Kristian og oppasser Cecilie i vogna etter seieren på Biri fredag. Smellvakker er han, Uni Lest, noe av det nærmeste vi kommer Silkesvarten i travverdenen..! 😉

 

Amarone Classic og oppasser Martine er par-i-hjerter! Amarone er like rød innvendig som utenpå, og Martine er vel den eneste i verden som synes at hun er en kjempesnill og veldig kosete hest..! Sier litt om kjemien disse to jentene i mellom.. 🙂 Gratulasjoner sendes eierne i Stall Grini! 🙂

Donatell Viking RR er i flott utvikling, her hjemme på stallbakken med oppasser Sven.

Knight Classic har stabilisert seg, tok en fin 2. plass bak «umulige» Uni Lest.

Mega Classic leverte en debut med mersmak til 3. plass. Her er frøkna hjemme på tunet sammen med Trond.

Flott Jarlsberg seier til Delight Classic i DNT’s Unghestserie, Luxury Tile også sterk vinner

Delight Classic klar til dyst!

Wanda Classic var favoritt i unghestserieløpet, men feilet seg dessverre bort fra start. Da stod stallvenninden Delight Classic klar til å overta, hun lå i ledderryggen innledningsvis, fikk åpning 250 igjen og spurtet inn til seier. Vi gratulerer eierne, flere av dem var til stede og fikk oppleve sin kjære Delight live! 🙂
Emma Buitenzorg var ute igjen etter pause, og fungerte fint til 6. Avslutningsvis gikk Luxury Tile til et sterkt løp, hun satt i annet par utvendig, angrep 350 igjen og spurtet inn til velfjortjent seier.

Luxury Tile – et staselig skue i løpsbanen – vi gratulerer eierne i Stall Luxury Tile! 🙂

2018-07-13T18:36:20+00:00 20. juni 2018|