(Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.)

Uforglemmelige øyeblikk! (Foto: Anders Kongsrud/www.hesteguiden.com.)

Det å eie hest innebærer så mye, forventninger, engasjement, kjærlighet, omtanke, oppturer og nedturer, hånd i hånd. For ja, til tider er det en del frustrasjon, om hesten blir skadet, ikke presterer som ønsket, etc. etc. Men du verden så mye spenning og så enorm glede når hesten din gjør bra prestasjoner i løpsbanen! Du får alle aspektene, hele følelsesregisterert, og ikke minst er det veldig givende og morsomt å følge en hest på nært hold på veien via mange treningsøkter frem til den er i banen med nummerskilt på ryggen. Gjennom det å eie hest treffer man også utrolig mange hyggelige mennesker, det sosiale ved det å eie hest er for mange en viktig del av det hele.

Ønsker man ikke det økonomiske ansvaret det innebærer å eie hest alene, er andelshest et utmerket alternativ. Risikoen minimaliseres, mens engasjementet, spenningen og gleden over å være delaktig i en travhest oppleves like sterkt. Som et godt, gammelt ordtak beskriver det: «Delt glede er dobbel glede!» Man velger selvsagt grad av engasjement selv, noen eiere har ikke tid eller mulighet for annet enn å se løpene til sin hest på tv, mens andre liker å være tilstede på banen og å besøke hesten på stallen.

Vi har innimellom spennende hester det er mulig å gå inn som andelseier på, gå gjerne inn på «Til salgs» for å sjekke!

unghesttreningifelt

Hesteeiertreff i Ådal, med kjøretur på rettstrekka dagen derpå!

Glede for både hesteeiere og oppasser når hestene vinner!

Opplevelser som hesteeier

Følelsene som raser gjennom kroppen når hesten din kommer opp bak starbilen 100 meter før start er faktisk nesten ubeskrivelige! En salig blanding av spenning, nervøsitet, stolthet og glede fyller kroppen, det føles nesten uutholdelig i sekundene før hestene raser av gårde. Konkurrenter, posisjoner, oppløpskampen, den intense spenningen.. Av og til går det veien, av og til går det til h….., og man må slikke sine sår og ta nye tak. Men når vi lykkes, når hesten går til topps og krysser mållinjen først, da utløses spenningen med ubeskrivelig seiersglede og stolthet over hestens prestasjon, og vi som elsker hestesport kan vel enes om at dette er det morsomste som finnes!

En stor dag for denne gjengen! Eierne til Thai Broadway er hovedsakelig fra Bergen, så gjett om det var høy stemning på seremoniplass! (Her fra seieren i Kronprins Haakons Pokalløp, hvor stemningen heller ikke var så verst...!)

En stor dag for denne gjengen! Eierne til Thai Broadway er hovedsakelig fra Bergen, så gjett om det var høy stemning på seremoniplass! (Her fra seieren i Kronprins Haakons Pokalløp, hvor stemningen heller ikke var så verst…!)

Jan-Erik Andresen fikk oppleve alle hesteeieres drøm da han kunne leie Yarrah Boko innpå stallbakken på Vincennes, klar for start i selveste Prix d’Amerique. Yarrah leverte et fantastisk løp til 3. plass i verdens tøffeste travløp, en prestasjon som går inn i historiebøkene.

Lightning Play (2) 1

Øyvind Brusletten er vanligvis å finne bak kameraet, men her vi klart å få ham på den andre siden, sammen med Lightning Play som han var medeier i.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kos med besøk! Her er May K. Grønvold oppom og hilser på en av sine håpefulle…!

 

Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister'n leverte når det gjaldt som mest!

Mr. X.F. Royal var strålende opplagt og tok en klar seier i Norgesmesterskapet, herlige Mister’n leverte når det gjaldt som mest!

3-årige Crunch Classic debuterte med seier på Jarlsberg, her flankeres han av eier familie Hans Kristian Hansen, Trond og oppasser Kristine.

Crunch Classic debuterte med seier på Jarlsberg, her flankeres han av eier familie Hans Kristian Hansen, Trond og oppasser Kristine.

P4064760

Klare for Sverige-tokt! Karina, Thai Broadway og andelslagstyrer Terje Aspevik er her klar for å sette kursen mot storløp i Sverige, der trioen har hatt mange suksessfylte turer.

Robert Rambo (14)

Robert Rambo fikk hyggelig eierbeøk, og noen kilo gulrøtter..! *Lykkedag*

abkejservinnerbergen

Her er hedershesten Kejser K.D. sammen med eierne Geir og Kåre-Roger med familie. Kejser’n var en fantastisk løpshest, rekorden 11,2 ble satt som 11(!) -åring.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jan-Erik har seiersgesten inne! Her et lite show til ære for fotografen på rettstrekka!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvor er druene mine? Mister’n forventer litt ekstra godis når eier May er på besøk!

Den fantastiske 3. plassen i verdens tøffeste travløp ble behørig feiret med x-antall flasker champagne på stallkroa i etterkant. Massevis av nordmenn var hjertelig tilstede og bidro til en uforglemmelig kveld!

Opplevelser for livet! Den fantastiske 3. plassen i verdens tøffeste travløp ble behørig feiret med x-antall flasker champagne på stallkroa i etterkant. Massevis av nordmenn var hjertelig tilstede og bidro til en uforglemmelig kveld!

Hesteeierleilighet

Fra verandaen kan man følge med på livet på gården, og nyte en Cola eller noe annet leskende..!:)

Fra verandaen kan man følge med på livet på gården, og nyte en Cola eller noe annet leskende..!:)

Vi har nå snakket om den nye hesteeierleiligheten i et par år, ting tar tid, og vi har måttet ta byggeprosessen litt etter litt når vi har hatt tid og mulighet til det. Endelig har vi nå gleden av å kunne si at den er FERDIG!!! Vel, nesten ihvertfall, det mangler noen småting som kommer på plass etterhvert, men den er i hvert fall fullt beboelig. De første gjestene har nå innviet leiligheten, og de sov riktig så godt på stalloftet, med hestene gumlende i etagen under. Det var ikke forstyrrende for nattesøvnen, kunne de fortelle, bare koselig, men så var det da også hestekjære mennesker..!:)

Her er noen bilder av fasilitetene, dere er hjertelig velkommen til å bruke leiligheten. Har dere lyst på en overnatting på stalloftet, en mini-gårdsferie, eller noen dager for å følge treningen av hesten deres på nært hold er det bare å gi lyd fra seg. Det er to soverom i leiligheten, stue, kjøkkenkrok og bad med badstu. For de som er glad i å fiske er det bra med fisk i Ådalselva, og for golfentusiastene er det er 9 hulls golfbane rett over elven. Ellers er det jo av og til godt å bare slappe av og ikke gjøre noen verdens ting. Uansett, velkommen skal dere være!

gjesteleiligheten 2014-07-24 028

Obelix Hedevangs eiere var de første til å innvie gjesteleiligheten!

Gjesteleiligheten (14)

Biljardbord fant vi på Finn.no, moro for gutter (og jenter) i alle aldre!

Fra stuen, sofawn vi fant på Finn er glimrende å slenge seg nedpå!

Fra stuen, sofaen (også fra Finn) er glimrende å slenge seg nedpå!

Sov godt!

Sov godt!

En liten feil fant vi etter at badet var ferdigstillet. Er du gutt og høyere enn 1,50 må du pent finne deg i å sitte...!:)

En liten feil fant vi etter at badet var ferdigstillet. Er du gutt og høyere enn 1,50 må du pent finne deg i å sitte…!:)

Vi utfordrer dere!:)

Vi utfordrer dere!:)

Bli med på moroa!

Går du i tanker om å skaffe deg hest? Da kan det være verdifullt å benytte Trond som samarbeidspartner. Han har gjennom sine 35 år i travsporten opparbeidet seg et stort kontaktnett i inn- og utland, og noe av det han kanskje er aller dyktigst til er nettopp å velge ut kommende topphester. Yarrah Boko og Rocky Winner er to av hestene han har valgt ut i samarbeid med/for kunder. Hestemarkedet er en jungel, og riktig guiding og kvalitetssikring underveis av en seriøs samarbeidspartner øker sjansen for å finne den rette hesten.

Blant hester Trond har valgt ut for/i samarbeid med kunder kan nevnes:

Magnetic Power, Likely Lad, Staro Va Bene, Luckpenny San, Staro United, Goldrush, Sonic, Artistic Ås, Evidence Ås, Uptown B. Girl, Rocky Winner, Andy B.R. og Yarrah Boko.

Ta gjerne kontakt med Trond på tlf.: 906-92268 for en uforpliktende prat, evt. send en mail til post@teambullern.no

Ikke lett å finne en Yarrah Boko.. Men, det går an!