Få de siste oppdateringene om hesten din!

Se bilder og nyheter om hesten din!

Informasjon om Facebookside/hjemmeside for din hest

De fleste av stallens hester har sin egen side på Facebook.
Vi har valgt Facebook som hovedplattform for informasjon, pga. at at det gir den beste muligheten for bredest og hyppigst informasjon, samt for en enkel form for dialog mellom trener, oppassere og hesteeiere.

Vi oppretter en egen facebookside for hver hest, her legger vi ut informasjon om hesten, bilder, videosnutter etc. Det er viktig å understreke at man ikke behøver å være aktiv på Facebook for å ha glede av dette, dersom man ikke er aktiv på Facebook kan man opprette en bruker og kun følge sin hest.

Facebook som informasjonskanal fungerer veldig bra, da både trener, oppassere og eier kan legge ut bilder og informasjon på hesten sin side, og ikke minst gir det muligheter for å legge ut videosnutter av hestene.

De eiere som ikke ønsker en løsning på Facebook, kan få en annen type hjemmeside for sin hest. Denne siden har ikke oppassere etc. teknisk mulighet for å legge ut bilder og videoer, så oppdateringene vil ikke komme like hyppig som på Facebook grunnet de tekniske begrensningene en statisk side gir.

Uansett Informasjonskanal, vi vil oppdatere våre eiere jevnlig, når vi  har noe nytt å fortelle eller nye bilder å legge ut.
Det er også bare å ta kontakt med oss pr. tlf., vi er alltid glade for å høre fra dere!

Ta kontakt med oss på følgende nr.: Trond, 906-92268, Kristian: 91858646, Line på 909-67144 eller send en mail til post@teambullern.no eller tbullern@online.no

Dersom du ikke er på Facebook og har annen form for hjemmeside, logg inn her med ditt passord for å komme til din hests hjemmeside: