OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Calvin Classic er familiehesten vår, som i sine to siste starter har hatt div. galopputskeielser.. I dag holdt han seg i rett gangart, og da ble det seier!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gratulasjoner sendes til denne gjengen, deler av Calvins eiere. Onde tunger (se til venstre på bildet) ynder å døpe om Calvin til Calvin Klein når han går dårlig, men nå fortjener han å hete Calvin Classic i minst en uke fremover..! 🙂

Fin dag på Bjerke

Kaldt var det, men at Calvin Classic og Kristian gikk til topps i V5 5 avd. varmet godt! Ellers hadde Mable Classic til start, hun ble trøtt fra dødens og ga seg, men med til historien hører at hun hoster og harker i etterkant av løpet.

God Standing Ovation – syk Mr. X.F. Royal

Mr. X.F. Royal fikk et drømmeløp av Kolle med tet i labert tempo, og vi trodde på topplassering ut i oppløp, men dengang ei. Mister’n ga seg fullstendig, og både kusk og trener var enige om at han måtte være syk. Oppasser Karina kunne også fortelle at han ikke gikk ned så raskt som normalt i pust og puls etter løpet. Dessverre har han, i likhet med flere av stallkameratene i Karinas stall, fått en runde med halsinfeksjon. Endoskopering i dag viste at Mr. X.F. Royal, akkurat som nabo Obi, har halsproblemer. Mr. X.F. Royal hostet mye i dag, og han har tett i tett med blemmer i gane og svelg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHalssjekk på Mr. X.F. stod på agendaen i dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mister’n var samarbeidsvillig og grei, selv om dette nok ikke er hans favorittsyssel…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Slik så det ut i halsen på Mr. X.F. Royal, irriterte slimhinner med blemmer… (beklager kvaliteten på bildet, fotografering av skjerm blir ikke alltid allverden)

Kjedelig med syke hester, men det positive er at det virker som det er en variant av halsinfeksjon som sklir raskt over. Hester som har vært dårlige for to uker siden og som ble sjekket opp igjen i dag, var nå helt fine i halsen igjen! De siste påviste tilfellene er forhåpentligvis også av kortvarig karakter.

En gledelig prestasjon stod Standing Ovation for på Bjerke i går kveld. Han var rangert langt ned i tøft lag, men avsluttet meget bra mellom hester og ble nr. 3.