Dreamteam! Oppasser Thomas og Another Creation.

Gode hester – men fasiten ble bom fast for Klasseløpsfinalistene

Vi kan på ingen måte klage på hestenes prestasjoner under klasseløpshelgen, men dessverre hadde vi ikke marginene på vår side denne helgen.

I finalen i Hoppe Derby hadde vi Wanda Classic og Delight Classic på startstreken. Delight Classic satt i de bakre rekker, og avsluttet sin vane tro meget bra til 6. plass. Wanda Classic ble det dessverre helt feil for. Dag-Sveinung valgte å gå innvendig i rygger som normalt var bra, men det ble stopp foran og Wanda ble sittende bom fast med flust av krefter på lager, til kusken og vårs store frustrasjon…

I Hoppe Kriterie finalen stilte Another Creation til start som mye betrodd. Hun fikk et fint løp av Kristian i andre par utvendig, dro opp angrepene via sporene inn i siste sving og det munnet ut i et realt nappetak nedover oppløpet mellom tre hester. Another er best når hun får ligge på rulle og spare speeden til slutt så det ebbet litt ut på de siste metrene, men uansett er vi strålende fornøyd med bronse i Hoppe Kriteriet. Vi gratulerer eier Kjell Skatvedt og oppdretter Trond Storbråten! 🙂

I Kriteriet hadde vi Dream Creation til start, og også for ham ble fasiten bom fast med krefter på lager.. Kristian var mektig frustrert, valg av rygger som normalt sett burde vært veldig bra viste seg å være det motsatte på søndag..  Kristian prøvde å komme seg ut kort før mål, men det ble for sent/brått og Dream feilet med flust av krefter på lager.. Synd, men formen er upåklagelig så Dream Creation starter på fremover. 🙂

Bom fast ble også fasiten for storvokste Noble Tile, som spurtet flott etter for sen åpning i Per Ulvens Æresløp over 3100 til 5. plass. Også Floris Baldwin manglet fritt frem i Karsten Buers Æresløp, men viste at formen er upåklagelig.

Konklusjon etter at støvskyen fra klasseløpshelgen har lagt seg: Vi hadde maks utur med posisjonsvalg, løpsopplegg og rygger, men hestene leverte fine prestasjoner! 🙂