Endelig satt’n for Tronds storvokste gromgutt Noble Tile! Her sammen med hestemassør Hege Rokseth, som bidrar til å holde det digre skroget hans fit-for-fight.

Noble Tile har hatt en trøblete 4-års sesong, og ikke hatt den uttelling som Trond har forventet hittil.  Han måler 175 på strømpelesten, og vi frykter at han fortsatt ikke er ferdigvokst, så det er i bunn og grunn ikke rart at denne karen trenger tid på seg for å bli ferdigvokst og sterk nok til å beherske sin store kropp og mektige aksjon. I dag viste Noble Tile seg fra sin beste side på Årgjäng, vi sakser fra DNT.:

SPORT

Årets første for Noble Tile

Noble Tile har ikke levd opp til forventningene denne sesongen. Under lunsjtravet på Årjäng fredag kom omsider årets første seier. Kristian Malmin styrte fram i dødens runden igjen med stallhesten og på oppløpet avgjorde Noble Tile enkelt. 4-åringen vant på 14,5a/2640 og fikk 25 000 svenske kroner for strevet. – En veldig bra prestasjon. Jeg følte jeg hadde full kontroll. En god beskjed å få etter en vanskelig sesong for hans del, sa Malmin.