Alpha Scarlet R.R. toppet med Märtha-seier! 

Vi beklager at det pga. ferieavvikling har vært sparsomt med oppdateringer på denne siden den siste tiden. På Facebook og Instagram har det imidlertid vært fullt fart, så vi håper de fleste av dere følger oss der! 🙂

Sommerens store høydepunkt så langt var utvilsomt Märtha-helgen på Biri, hvor Alpha Scarlet R.R. tro til med sjokkseier ved å spurte fra alt og alle på oppløpet til klar triumf! 🙂 Utrolig moro, og veldig spesielt siden eierne i Alpha Finans også er oppdretter og har fulgt Alpha Scarlet fra planleggingsstadiet av..! 🙂

Dagen før var det Dream Creation som slo til med seier i Märtha-trøsten. Trond Storbråten er både eier og oppdretter av den talentfulle Orlando Vici-sønnen, og da Another Creation slo til med 2. plass i Hoppeavdelingen av Märtha løpene gjorde de helgen fullkommen. Glemmes må heller ikke Kick Off Classic’s NM bronse, han leverte en bunnsolid prestasjon og meldte seg med dette for alvor på i eliteklassen.

Billedskjønne Dream Creation, her sammen med fra v. Trond Storbråten, Cecilie, Kristian og Trond. Nå er Dream Creation solgt til Atle Walgren og Lennart Bäwerholm, som går en spennende tid i møte! 🙂

Sommerforkjølelse på stallen

Vi har de siste ukene hatt en lei runde med forkjølelse på stallen, flere av hestene har snørret og hostet og vært plaget av halsinfeksjoner. Heldigvis har det sklidd relativt raskt over på de som har blitt angrepet, og vi krysser nå fingerne for at hestene holder seg friske og raske utover, og ikke flere av stallhestene blir syke.

Klasseløpshelgen nærmer seg!

Vi var mildt sagt uheldig med sportrekningen til klasseløpshelgen, men det hjelper som kjent fint lite å klage..
Det blir ytterst spennende dager, og nå krysser vi alt som krysses kan for at vi har flere finalister klare etter neste ukes kvalheat! 🙂

Vi trener på! 🙂