OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liten hest med stort hjerte, er oppasser Mishas karakteristikk av sin kjære A Million To One. Det har han helt rett i!

A Million To One med flott innsats

Vi reiste til Bjerke i går med Obi, A Million To One, Escape Boko og Royaldoodle, og hadde mest tro på seierssjanser med Escape Boko og Obi.  Obi var ute i kveldens første løp, og etter en fin varming og mange rosende ord var vi optimister før start. Obi kom fint avgårde, Kristian tok det pent ut i en luftig åpning, men ut av første sving bråfeilet Obi dessverre. Veldig kjedelig, hva det kom av vet ikke Kristian, mulig av ren friskhet, rett og slett.. Obi var i hvertfall dunderfin i etterkant av galoppen, han gikk siste 1000 i 10 fart og hentet faktisk metere på feltet. “Aldri kjent ham bedre enn nå”, er Kristians oppsummering, bare å melde igjen!

A Million To One er en småvokst hest, men han innehar en viktig egenskap; et stort fighterhjerte! Denne karen er god som gull, ærlig og tøff med seg selv, han har trengt litt tid på seg men begynner nå for alvor å våkne til i løpsbanen og skjønne hva travløp går ut på. I går ble det ledelse fra start til mål etter fin kusking av HC Holm, og det var ikke tomt på tanken ved målgang. Gratulasjoner sendes eier Jan Andersen! 🙂

Nesemann ut var Escape Boko, som fikk et fint løp i 3. par utvendig av makker Kolle. Han angrep via sporene i stor fart gjennom siste sving, før han slo sammen og feilet i utgangen av svingen. Kjedelig, da han utvilsomt hadde kjempet om seieren dersom han holdt seg i rett gangart. Vi endrer ham litt både i balanse og utstyrsmessig, for å unngå at han slår sammen. Fungerte ellers meget bra, så vi tror han vil bite godt fra seg i løpsbanen fremover, den godeste Escape.

Vår siste starthest var Royaldoodle, som hadde trukket Svarteper i form av spor 8 bak bilen på sprint. Kristian bakket sist, og ga ham et fint løp innvendig, avsluttet raskt til 6 plass, og viste at formen sitter i. Fin gjennomkjøring, denne hesten liker ikke å vandre i sporene, så her er det snill reise og oppbyggende løp for psyken som gjelder, det er Kristian og eier Erlend skjønt enige i.