OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kicking Classic, her med Sarah, tok en fin 2. plass på Bjerke i går

Fine prestasjoner på Bjerke

First Line Warrior, Kicking Classic, Darcy Classic, Selmas Classic og Airstrike One var laget da vi dro til Bjerke i går. First Line Warrior feilet seg vekk i debuten, i går holdt han seg i rett gangart og tok en fin 4. plass. Han er foreløpig var og ikke helt stødig, First Line Warrior, og Gunnar kjørte derfor veldig forsiktig og uten å be ham om noe. First Line Warrior holdt seg i rett gangart og gikk bra til 4., på linje med 2. og 3. hesten, og vi var meget godt fornøyd med innsatsen hans.

Kicking Classic og Airstrike One var ute i det samme løpet, hvor Airstrike feilet fra start. Han fant beina etterhvert, og fikk kontakt med feltet. Kicking Classic havnet i dødens, og stod på flott til sølv. Airstrike One avsluttet fint til bronsen etter sin startgalopp.

Selmas Classic fikk et løp i de bakre rekker, klarte ikke å hente noe i en rask avslutning. Darcy Classic ble nr. 5 etter innvendig reise, fikk maks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppasser Kristine klargjør Airstrike One for en treningtur i klatrekløypa.