OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Victoria Cheyenne og Norse Ideal var begge blandt de mer betrodde på Kloster, men begge feilet dessverre fra seg topplasseringer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Scioto Downs måtte også innom galoppen, men reparerte fint til 3. plass på Kloster i går. Her sammen med stallkompis Almost Genius, som feilet vekk nettopp den samme plasseringen i siste sving.

Rett og slett en skikkelig møkkadag!

Vi hadde trodd at vi skulle ha med seier hjem i bagasjen i går, men den gang ei..! I går gikk rett og slett det meste “åt skogen”, kort oppsummert kan vi bare slå fast at det var, på godt norsk, en real møkkadag!

Først var vi på Bjerke med Pixie Frecel og Coktail Classic til start. Coktail Classic gikk greit til bronse, i det samme løpet som Pixie Frecel ble nr. 4. Det gikk riktignok raskt unna til slutt, men vi synes uansett damene burde vært litt høyere på resultatlisten for å få + i boka i går.

Langt verre gikk det på Klosterskogen, hvor vi hadde Almost Genius, Norse Ideal, Scioto Downs og Victoria Cheyenne til start. Det var særs krevende baneforhold på Kloster i går, med vekslende hard og løs bane. Dette er jo selvsagt likt for alle, men for de urutinerte og i utgangspunktet ikke så travsikre hestene, er det utvilsomt enda større galopprisiko. Victoria Cheyenne var i faovirttsjiktet etter sin fine seier, og det så lenge ut til at hun skulle kjempe i toppen, helt til hun forsvant i feil gangart. Samme skjebne led Almost Genius, han hadde 3. plassen inne da han kodet over og feilet ut i oppløp. Norse Ideal var også blandt de mer betrodd i sitt løp, han lå nest sist 600 meter igjen, og rundet hester i stor fart via sporene før han ulykksalig nok feilet i siste sving, gikk glipp av en topplassering også han. Stallkompis Scioto Downs feilet også, men fant beina tidsnok til å reparere til 3. plass.

Det ble en lang tur hjem for Kristian & Co i går, men det hjelper som kjent ikke å sutre av den grunn, bare å krumme nakken og jobbe på! 🙂

 

Coktail Classic