Obi's coktail bader

Obi’s Coktail setter pris på en badetur i elva med oppasser Kristine på ryggen. Litt risikosport å fotografere uti elva, men ingen våte ryttere eller tlf. denne dagen! 🙂

Jubelkveld for stallen på Biri, seier til Obi’s Coktail og Muscles Classic, Lonely Warrior, Gukko Raw og Trespasser flinke sølvgutter!

Fredagskvelden på Biri var av det trivelige slaget! Hestene leverte flotte prestasjoner på løpende bånd, med Muscle Classic og Obi’s Coktails seiere som prikken over i’en. Ellers var Gukko Raw meget god til 2. plassen, det samme var Trespasser etter tøff reise. Lonely Warrior debuterte på fredag på fllott vi til 2. plass, skjønner ikke heeelt hva han skal enda, men viser veldig fine takter. Ellers så fikk Bianca Va Bene med seg en 5. plass, ble litt for hissig i front, mens Bro Point fikk en økonomisk reise i rygger underveis, fast til slutt på 6.  Royaldoodle fikk et tøft løpsopplegg, stod på bra til 4. plass.

Lørdag hadde vi Solitario Jet og Global Rumor til start på Bjerke. Solitario Jet var stor favoritt i sitt løp, men feilet i siste sving som slagen, vet. sjekk avdekket rusk i maskineriet og han er nå behandlet. Global Rumor fungerte fint til 4. plass, på gang nå!

På selveste OGP dagen ble det ingen uttelling for våre hester, Stormbringer G.R. endte utenfor premierekka i steintøft lag, Kristian var uansett godt fornøyd med hvordan han fungerte, og han tangerte sin egen rekord. Kicking Classic ble bakket sist fra et iskaldt spor 12, avsluttet hvasst men uten å rekke frem til premie.

Og det var, kort fortalt, litt av hva som har rørt seg på banen i helgen. 🙂

obi's coktail2

Kristine med Obi’s Coktail og stallvenninde Bianca Va Bene

Muscles classic3

Debuten til Muscles Classic kunne rett og slett ikke gått bedre! Her med oppasser Bente før avgang til banen.

muscles classic

Muscles Classic og Lonely Warrior sørget for dobbeltseier på Biri. Flinke 3-årige debutanter!