EnjoythefutureBiri

Enjoythefuture S.C. og oppasser Lise Marie hadde en flott dag på Biri søndagl.

Lady LaneBiri

Märtha-finalist Lady Lane på stallgangen hjemme før avgang til Biri.

Enjoy i det overlegne hjørnet
Søndag var det dags for Märtha-kval på Biri, hvor det meste gikk i galopp for vår del.. Quite Cool Classic var førstemann (dame) ut, hun stakk til tet, leverte en 12-åpning og ledet helt til inn mot siste sving, da var det bråstopp.. Etter løpet gikk hun ikke ned i puls.. Noe er galt med henne, og hun er under veterinærutredning..
Stallvenninde Lady Lane har litt å leve opp til som lillesøster av Mr. X.F. Royal, og hun viser da også lovende takter. Hun er foreløpig veldig fersk, men gikk et flott løp til 4. plass på ny rek., 16,2, og er Märtha-finaleklar! Customs Point kjørte seg fast i innerfila, kom løs for sent til å nå frem til finalebillett tross sterk sluttspurt.

Ellers var det en galopp-preget dag på Biri, våre Märthakval hester Knight Classic og Muscles Classic forsvant begge i galopp innledningsvis. Royaldoodle var blant de mer betrodde i sitt løp, men ble påkjørt og feilet  tidlig i løpet. Enjoythefuture S.C. var rett og slett meget god, var tidlig å finne i tet, og stakk unna på oppløpet til overlegen seier. Stallkompis Bro  Point gikk greit i ledderrygg til 4., uten sjanse til å følge Enjoy i sluttfasen.