GLobalrumorhjemme GLobalstine3 Globalkristiantv Globalstineint globalrumorStine
Global Rumour leverte til gangs på Bjerke

Enkelte seiere betyr utrolig mye, og særlig når det har vært noen skjær i sjøen på veien.. Det er tilfellet når det gjelder Global Rumour, en herremann vi hele tiden har visst er ordentlig god, men som har slitt med diverse helsemessige plager. Astma, halthet, mage- og halstrøbbel, det har vært litt ymse for å si det sånn, og i sin forrige start nærmest parkerte han som storfavoritt. Derfor var det så utrolig moro å se hvordan han i dag, med ny utstyrsrutrustning, frisk og rask og med optimal balanse, rett og slett utklasset konkurrentene og vant med flere lengder! Mange gratulasjoner sende herrene Pål Jacobsen & Co, vi gleder oss til fortsettelsen!! 🙂

Ellers startet Pixie Frecel og Emma Buitenzorg i V51avd. Pixie Frecel fikk et løp bakerst i feltet, avsluttet ok til 5. plass, mens stallvenninde Emma Buitenzorg ble henvist til dødens, og stod for en sterk innsts ved å kjempe helt inn til bronsen.

Emma12

Emma Buitenzorg på stallgangen hjemme

 

trespassertrond

Trespasser og Trond, (og halve Stine..!;) før avgang til Bjerke.

Sølv til Trespasser og Vici Classic

Vi har hatt en del hester til start denne uka, det begynte med Norse Ideal på Momarken tirsdag, hvor han stod på flott etter lang  pause til 4. plass.  Vici Classic spurtet bra til 2 i sitt debutløp.

Onsdag var Lightning Tile og Lonely Warrior  til start på Bjerke. Trond og Kristian var godt fornøyd med begges prestasjon, hvor Lonely Warrior ble nr. 4, med Lightning Tile som var innom galoppen ble nr. 5.

Fender Boko var ikke som best i går og ble nr. 5,  veterinærutredning neste post på programmet. Trespasser gikk et meget sterkt løp til 2. fra dødens, og fikk + i margen for innstasen. 🙂