ladylandoggøril

 

Hipp hurra for Lady Lane!

Lady Lane var i toppslag på Bjerke under mandagens kvalløp, fra lederrygg holdt hun fart og stil opp til sikker 2. plass og finalebillett. Mindre flyt hadde Trond i sportrekningen, han trakk feil terning og måtte velge spor sist av annenhestene, det ble spor 6 i finalen. Quite Cool Classic var prøvde seg i det samme kvalet som Lady Lane, gikk greit til 5. plass.

Her er finalefeltet i Hoppe Kriteriet 2016

Finn Tack Travkriterum – varmblodshopper.
1. Chin Chin – Magnar L. Holthe
2. Nice Eleven L – Jostein Lea
3. N.Y. Diamond In The Sky – Flaata Stable AS
4. E. Street – Leif Nybråten
5. Ubet – Team Undone
6. Lady Lane – May Kristine Grønvold og Svein Isaksen
7. Rebella Mystic L. – Petter Hvistendahl og Tor Lund
8. May Lane – Lasse Hartz-Bruun
9. Clementine F.F. – Stall Dreamlady
10. Zandra Invalley – Team Zandra
11. Millminx – Per E. Garberg og Vegard Lundstrøm Wolden
12. Shanaia – Tor Espedal og Kristine Erga

I går gikk kval til Kriteriet åpen klasse av stabelen, hvor vi hadde Muscles Classic og Knight Classic til start. Muscles var under pari for dagen, mens Knight gikk det han kunne, tross ny rekord var han rett og slett ikke god nok og endte utenfor premierekka. Det er en voldsomt sterk 3-års årgang i år, så finalen blir knalltøff og vi har uanett to fine “ungutter” med mange fine løp i vente fremover.

ladylanetrondogkristian

Klar for avgang til Bjerke! Trond, Gøril og Kristian, -og ikke minst: Lady Lane!