pontiac8
Norse Ideal og Pontaic med fine innsatser

Vi hadde Pontiac og Norse Ideal til start i samme løp på Bjerke i går, og begge to stod for solide innsatser etter en del helsetrøbbel. Kristian ga Pontiac en luftig innledning, og erobret teten inn mot første sving. Fikk etter hvert lederryggen på Jefferson Dotcom, og her satt han klistret helt inn med tørt krutt på lager over mål til 2. plass. Stallkompis Norse Ideal stod for en flott innsats, måtte gå i dødens hele veien, men stod på flott helt inn til bronsen, begge gutta på ny rekord.

norseidealklar

Norse Ideal og Jannicke klar for avgang til Bjerke

darcystashing

Teamwork! Darcy Classic klargjøres før avgang til Bjerke av Rikke, Silje og Lise Marie, må jo entre banen med stil, må vite! 🙂 Spor 8 på sprint ble vanskelig, Darcy ble bakket bak i feltet og var første utenom i mål.

 

Derbydrømmen forsvant i galopp….

hicko4

Det ble dessverre galopp for Ernestas’ og Stall Sørli Kiosks Hickothepooh i Derby. Hicko har en lei tendens til å feile seg bort i storløpssammenheng, kapasiteten er det som kjent lite å si på.. Men, det kommer flere løp..! 🙂

Vi var strålende fornøyd med å ha kvalet fire finalister i de klassiske løpene, men 3 av 4 forsvant i galopp på søndag..

Lady Lane var vår Hoppe Kriteriet finalist, og med feltets lavest grunnlag var hun på forhånd ikke i favorittsjiktet. Hun var med på en luftig åpning i 10 (!) fart, og fikk siden et fint løp i lederrygg. Kunne ikke henge på helt inn, men vi var uansett strålende fornøyd med Lady Lane, åpningen tatt i betraktning og med nesten et sekunds rekordforbedring til fine 15,0. Hoppe Derby finalist Anazai hadde vært brunstig en periode, vi håpet og trodde det skulle være over til finalen, men det var det dessverre ikke. Hun feilet seg bort, men var rett og slett heller ikke særlig motivert for dagen grunnet brunst. Våre to Derby hester Hickothepooh og Kicking Classic ble det også galopp for i finalen, til alt overmål kjørte Kicking Classic opp i vogna til Hicko, da det ble bråstopp foran..

Det var uansett en fantastisk søndag på Bjerke, strålende vær, masse mennesker, stor sport og flott vinnere. Bare det å se Nuncio live var alene verdt turen! 🙂

Vi fikk også med oss spennende auksjonshester hjem til Ådal, nærmere prestasjon av disse kommer! 🙂