global-rumour-stine

Radarparet Global Rumour og Stine hjemme på stallgangen. Gjett om denne karen setter pris på (les: FORVENTER) ekstra oppmerksomhet og stell hver dag! Rett og slett en bortskjemt kladd, eller hva Stine? 🙂

Flott innsats til sølv av Anazai i DNT’s høstfinale!

Fredag hadde vi Global Rumour og Selmas Classic til start på Jarlsberg, hvor Global var favoritt i sitt løp. Han dundret til tet fra spor 7, og åpningen ble satt til luftige 11,4, som nok satt litt i beina da han ble fotoslått på streken. Uansett en ny, fin innsats av Globalen, som nå ikke har vært utenfor trippelen på sine siste fem starter! 🙂 Vår andre starthest for dagen var Selmas Classic. Gromgutten til Sarah som er på ingen måte travsikker, men på fredag holdt han seg i rett gangart og tok en fin 4-plass.

Lørdag hadde vi kun Anazai til start på Sørlandet, hun var ikke levnet store tillitten i spillet, men gikk et flott løp til 2. plass i DNT’s Høstfinale, det er vi meget godt fornøyd med. 🙂

anazai-og-lise

Anazai gjorde spillernes vurderinger til skamme da hun tok en flott 2. plass i DNT’s Høstfinale for 4-åringer på lørdag.