luxury-tile1

Vakker og storvokst frøken, dette her! Luxury Tile har brukt sommeren på å vokse, helt greit om hun slutter med det nå..! 😉

Ukesoppsummering så langt

Her kommer en liten oppsummering av hva som har skjedd på startfronten denne uka. Onsdag hadde vi Jaccaroo, I.D. Misslyonessdotcom og Callias Va Bene til start. Jaccaroo satt sist i feltet, fast til midt på oppløpet hvor han fikk tråklet seg fri bane, leverte en flott avslutning, men umulig å rekke fram til premie. Hadde størst fart av samtlige over mål, og er på oppadgående! 🙂  Callias Va Bene stod vrient til i 11. spor i Grunndivisjonskval, satt langt bak og avsluttet bra til 4. plass mot gode hester. I.D. Misslyonessdotcom er i fin utvikling, hadde en skikkelig fight med That’s Good Chip hvor disse to dro unna feltet med mange lengder. Måtte strekke våpen, men tok en fin 2. plass, GV var meget godt fornøyd med innsatsen hennes.

misslyoness

I.D. Misslyoness tok en fin 2. plass på Bjerke onsdag. Mer moro i vente med denne damen!

I går startet Columbus Sisu, Norse Ideal og Luxury Tile på Bjerke. Norse Ideal stod vondt til spor 12 på sprint, avsluttet bra til 4. plass fra de bakre rekker. Luxury Tile var favoritt i sitt løp, ledet til ut i oppløp men stivnet noe og måtte ta til takke med tredje. Trengte nok løpet etter lang pause, og kommer garantert sterkere tilbake. Kapable Columbus Sisu er en usikker krabat, gikk mest i galopp og passgang i varmingen, skjerpet seg i løpet og gikk bra innledningsivs, -til han feilet seg bort..

teenagerogwalmart

Winterwonderland! Walmart og Julie og Teenager og Line på treningstur, nydelige treningsforhold med topp underlag for hestebeina!