abgodtnyttår2014
Nytt år, nye muligheter!

2016 er historie, med de gleder og sorger, oppturer og nedturer som det førte med seg. Nå er 2017 her, og vi overbringer våre beste ønsker om et år fylt av gode opplevelser både på og utenfor travarenaene. Håper vi sammen får mye å glede oss over med våre 4-beinte venner i sentrum! 🙂

Årets første travdag

Vi reiste til Jarlsberg i går med Nico Lane, Jaccaroo og Gukko Raw på bilen. Nico Lane var ute i løp igjen etter hovbeinsbrudd og over et års løpspause, fungerte fint men den tøffe åpningen satt i beina og han endte ikke på premielista. Jaccarro stod regelrett igjen da bilen slapp, tapte kanskje 150 meter, men reparerte fint til 6 da han endelig skjønte at han faktisk skulle gå løp med rytter på ryggen.
Gukko Raw var favoritt i sitt løp, innledet rolig bakerst i feltet, leverte en hvass sluttspurt via 5. spor i siste sving men fikk for langt frem, nr. 4. Så meget fin ut etter pausen.

gukko-rawjarlsnGukko Raw og Karina ser ut til å gå en fin sesong i møte!