luxuryt

11,6 siste 500!

Luxury og Lightning Tile var ute i det samme løpet på Jarlsberg i dag, og det kunne nesten ikke gått bedre! Luxury måtte gå den tunge veien i dødens, det gikk i laber fart underveis men siste 500 var det fart over forestillingen, den ble unnagjort etter 11,6! Luxury viste flott stridsmoral og fightet seg foran på oppløpet, mens Lightning Tile gikk bra i lederryggen til 3.

Janske var dagens banker, men hun ble dessverre overflydd og satt bom fast i mål i helpigg versjon. Calvin Classic viste oppadgående form og spurtet bra til 4. plass.

Gukko Raw og Polymeles Face i slag, Diamond Yankee og Riordan i galopp

Gukko Raw Karinafine

GUkko Raw og Karina i hjemlige omgivelser

Diamond Yankee fikk et løp i tredje par innvendig på Bjerke i går, gikk barebeint for første gang, kodet over på oppløpet og feilet. Polymeles Face var ute etter lang pause, satt bom fast i mål og fungerte bra, nr. 5. Gukko Raw lå i annet par utvendig, gikk via 3. spor i siste sving og to på bra helt inn, nr. 4. Riordan Kronos ble påkjørt før starten gikk, gikk rett i vingen  på bilen og feilet grovt, bare å sette en strek over det løpet.