Polymeles face hode

Vakkert hode har han, Polymeles Face!

Polymeles Face i ensom majestet på lørdag

luddemålfoto

Polymeles Face var i en klass for seg på Bjerke lørdag, slike målfotoer liker vi..! 🙂

To hester til start på Bjerke lørdag, Polymeles Face og Jaccaroo.
Polymeles Face, alias “Lille Ludde”, var rett og slett i kalasform, fikk et fint løp i annet par utvendig, rundet konkurrentene og spant unna til overlegen seier, gratulasjoner sende de nybakte eiere Erlend, Tom, Inger og Sigge! 🙂
Jaccaroo var ute i Sølvdivisjonsfinalen og gikk et bra løp til 5. plass, avsluttet bra og plukket konkurrenter hele veien inn.
Det gikk ikke helt etter boka på fredag på Biri, vi hadde nemlig seiersforhåpninger før avgang til banen.. Fender Boko var glimrende i sin forrige start hvor han gikk 13,9 fra dødens, men på fredag fungerte han ikke. Vet. sjekk i dag ga oss forklaring på det, han har kamuflert det godt i trening men var halt og måtte behandles. Laser Tile hadde vi seiersambisjoner med, han gikk et greit løp, men presterte ikke som forventet, ble nr. 4. Kicking Classic var vår siste starthest, han satt fast lengste men manglet litt krutt i avslutningsfasen. Vet. sjekk neste post på programmet..! 🙂

Vi trener på! 🙂