clint hode2

Clint Classic med imponerende avslutning

Vi hadde tre hester til start på Bjerke i går, nemlig Nashville Yankee, Clint Classic og Walkbout Classic.
Nashville Yankee er kun 3 år, men gedigen av vekst, og har et noe uferdig preg. Han endte utenfor premierekka, det ble kjørt 22-fart innledningsvis og avslutningen gikk i 13-fart, han har rett og slett ikke den hurtigheten i kroppen enda. Clint Classic stod i spor 7, ble bakket sist i feltet og var på jumboplass i siste sving. Viste nok en gang sine flotte spurtegenskaper, la inn en avslutning med siste 500 på 12,5 i drøye spor, og knep 2. plassen på streken! Veldig moro med Clinter’n, som har hatt en flott utviking i år. 🙂

Vår siste starthest var Walkabout Classic, som var i favorittsjiktet i kveldens siste løp. Han fungerte veldig fint, men ble offer for trafikktrøbbel, dratt helt sist i feltet. Uansett + i boka for orden og oppførsel i sin debut bak bilen! 🙂