Kicking Classic og oppasser Jeanett, som sørger for at Kicking både ser ut som og føler seg som en stjerne..! 😉

Flotte prestasjoner av hestene i jula

Kicking Classic har leverte fine prestasjoner over lang tid, og jammen satt han ikke prikken over i’en på lille Julaften med en flott V75 seier! Veldig moro, Kicking Classic eies av en vennegjeng under stallpseudonymet Stall Cala d’Or, og Kicking kunne ikke gitt sine eiere en bedre julepresang! 🙂

På fredag hadde vi flere hester til start på Biri, og her tok Mr. Classic sin andre strake. Donatella Classic debuterte, er foreløpig veeeldig grønn både fysisk og psykisk, men fikk med seg premie i bagasjen hjem. Polymeles Face var ikke som best for dagen, nr. 6, mens Crunch Classic leverte en fin innsats til 3. plass.

Torsdag startet Lightning Tile på Bjerke, hun var noe tung og trengte løp i kroppen etter pause, ble nr. 5. Norse Ideal gikk et sterkt løp til 2. plass, leverte en solid sluttspurt og hentet metere hele veien. 🙂

Flotte treningsforhold i Ådal om dagen! Her et bilde tatt torsdag morgen, Mr. Classic og Vilde har julestemningen inne! 🙂

Tronds må snart søke nye nisse-oppdrag! Disse gutta begynner nemlig å miste trua…! 😉