HickomålBjerke

Slik så det ut i snøkavet på Bjerke, hvor Hicko ikke lot seg affisere av være og føre og tok en fortjent seier.

Hikcothepooh og Royaldoodle med flotte Bjerkeseiere

Her kommer en kort oppsummering av forrige ukes begivenheter, ikke mange starthester fra oss denne uka, men de som var ute og luftet seg gjorde sine saker bra.

Torsdag var Royaldoodle, Bianca Va Bene og Spicy Boss i aksjon på Bjerke. Royaldoodle, som har hatt mye utur i sine siste starter, holdt seg i rett gangart og leverte en flott prestasjon til solid seier. Gratulasjoner sendes eierne Erlend og Rita! 🙂 Spicy Boss er en vinn eller forsvinn preget herremann, torsdag var det sistnevnte som gjaldt, og han feilet bort en trippelplass i siste sving, Bianca Va Bene fikk trafikktrøbbel ut i oppløp, endte utenfor premierekka.

RoyaldoodleCecilie

Royaldoodle og oppasser Cecilie vel hjemme fra Bjerke med seier i bagasjen 🙂

Onsdag hadde vi Kicking Classic, Hickothepooh, Quite Cool Classic, Amarone Classic, Crunch Classic og Standing Ovation til start på Bjerke. Kicking Classic gikk et sterkt løp til 2. plass, åpnet veldig raskt, og hadde krutt i beina til saftig sluttspurt etter sen åpning. Stor + i margen! 🙂 Crunch Classic endte første utenom i hardt lag, litt tung i kroppen enda og litt igjen til toppformen. Mens stallkompis Kicking er i tynneste laget er Crunch av den mer korpulente sorten, så her er det slanking på agendaen..! Standing Ovation var urdårlig, Kristian sluttet å kjøre på siste bortre. Quite Cool Classic gjør jevne, fine løp, var god 3’er på onsdag og kjemper stort sett alltid der fremme.
Amarone Classic var med på en alt for tøff åpning i det samme løpet, holdt koken bra til 5. plass.

kicking classichode

Kicking Classic klar til dyst!

Kicking CLassic14

Kicking Classic fikk sen luke, avlsuttet flott til 2. plass, skulle vært noen metere til..!

Quite Cool C

To flotte jenter, Martine og Quite Cool Classic.

hickomål3

LIse-Marie, Ernestas samboer, har begynt å ridetrene HIckothepooh, noe Hicko trives fortreffelig med. Her forteller hun om Hicko for en fullsatt Bjerke restaurant. Upåklagelig stemning på Bjerke onsdag, et flott arrangement! 🙂

hickomål4

Hickos eiere var på plass, som dere ser var det absolutt en fordel å være innendørs…! 🙂

Sølv til Maries gullklump

spiritognashville

Marie med sine to egne hester, Spirit og Nashville Yankee, i litt mer sommerlige omgivelser… 🙂

Tirsdag hadde vi to hester til start på Momarken, nemlig Rosanna K.G. og Spirit Yankee. Rosanna kastet inn håndkleet til slutt, mens Spirit Yankee gjordet et flott løp til 2. plass og sørget for å plusse på julebudsjettet til “mor” Marie. 🙂