Laser Tile tok sin 4. strake!

Laser Tile var ute i Grunndivisjonsfinalen på Bjerke lørdag, og fortsatte sin imponerende seiersrekke. Ledelse fra start til mål var oppskriften på Jan Petter Sisseners flotte 4-åring. Veldig moro at Laser’n har slått ut i full blomst, Trond og Kristian har hele tiden vært sikre på at hesten er god, og etter en litt trøblete periode for Laser Tile i sommer får eier Sissener nå lønn for tålmodighet og is i magen. Stort og velfortjent grattis!! 🙂 🙂
Tarantino Classic og Quite Cool Classic var ute i det samme løpet, og damene leverte fine prestasjoner etter sen åpning til henholdsvis 4. og 5. plass.
Ellers satt Luxury Tile bom fast i Hoppedivisjonsfinalen som helpigg, i det samme løpet tok Akissassweetaswine, som var knalltøft ute og nest sistevalg, en gledelig 4. plass. Clint Classic var blant favorittene i Bronsedivisjonsfinalen, men var dårlig for dagen og endte utenfor premierekka. Bork Odina feilet seg vekk fra innledningsvis, mens Hickothepooh fra sitt 11. spor satt bak i feltet, trafikktrøbbel ut i oppløp men avsluttet bra til 5.

Laylock Classic til topps på Biri

Laylock Classic har rukket å vise fine takter i sin korte karriere, og fredag gikk han til topps på Biri, til vår og ikke minst oppasser Siljes store glede. Av våre øvrige hester leverte Lady Lane en forrykende sluttspurt til sølv, Kicking Classic var god 3. i det samme løpet, og Crunch Classic ble nr. 4. Solitario Jet endte utenfor premierekka, det gjorde også Emma Buitenzorg som trengte løp etter pause.

Seier til Mr. Classic på Bjerke

Vilde har hatt litt av en drømmeuke! Seier til Mr. Classic på torsdag, og Laser Tile på lørdag! 🙂 Bra jobbet! 🙂

Kun en hest til start på Bjerke på torsdag, og det kunne rett og slett ikke gått bedre! Mr. Classic, som alltid iført Vildes signatursele i knall turkis, var meget opplagt og vant på lette ben.

Vi blir på ingen måte overrasket om dette er årets julegave fra Silje til Laylock Classic…! 😉