Donatalla Classic, Dag-Sveinung og oppasser Marie på vei til seremoniplass. Bedre bilde blir det ikke når man fotograferer tv’n…! 🙂

Veldig moro at vårt eget oppdrett presterer på topp! 🙂

Vi har holdt på med oppdrett i en årrekke, og har de siste årene satset hardt på gode avlshopper og topp avshingster. Det begynner nå å gi resultater, og Classic hestene gleder oss nå stadig vekk! 🙂

Onsdag hadde vi fire hester til start på Bjerke, nemlig Donatella, Kick Off, Mr. Classic og Nogara. Nogara fungerte overhodet ikke, feilet seg fekk etter vel 500 meter, vet.sjekk neste. Bortsett fra det ble det en super kveld på Bjerke, hvor Donatella Classic innledet med karrierens første seier, i sitt livs andre start. Hun et fint løp bakerst i feltet, og da Dag-Sveinung dro i høyretommen rundet hun konkurrenter i stor stil og vant med god margin. Donatella er lillesøsteren til mer kjente Clint Classic, og hun minner oss ikke så rent lite om storebroren..! 🙂

Kick Off Classic skuffet sist, men på onsdag var han tilbake i godt, gammelt slag, og leverte en forrykende sluttspurt til 2. plass. Mr. Classic gikk også et bra løp mot gode hester til 3. plass. Alt i alt en meget trivelig kveld på Bjerke, takk til våre flinke 4-beinte venner, dyktige oppasser og flinke kusker! 🙂

Kick Off Classic og oppasser Marie før avgang til Bjerke. Dyktige Marie hadde en strålende dag på jobb, med første og annen på sine passhester! 🙂

Par i hjerter, Vilde og hennes høyt elskede Mr. Classic! 🙂