Denne gjengen hadde all grunn til å smile bredt på Bjerke på onsdag! Lady Lane med eiere Gøril og May, samt ikke minst oppasser Cecilie, Trond og Andreas.

 

Lady Lane og Bork Odina med fin innledning på året!

På Bjerke onsdag hadde vi fire hester til start, nærmere bestemt Gukko Raw, Mr. Classic, Spicy Boss og Lady Lane. Gukko Raw fikk en tøff reise, men gikk et meget sterkt løp til 4. plass og viste at formen er på plass. Mr. Classic stod med to strake og var favoritt i sitt løp, men var rett og slett dårlig for dagen og endte utenfor premierekka. Spicy Boss holdt seg i rett gangart og leverte en rask avslutning til 4. plass, mens Lady Lane rett og slett var meeeget god, tross 12,7 åpning fightet hun seg inn til en meget gledelig seier. Hun minner oss mer og mer om storebror, Mr. X.F. Royal, og det er vi selvsagt veldig glad ..! 🙂

Fint bilde, og attpåtil med terningkast, så det måtte vi låne fra Trav 24! 🙂

Floris Baldwin bronse i norgesdebuten

Floris, som han går under på stallen, gjorde en fin debut, avsluttet bra til tredjeplass på Bjerke torsdag. Helt udramatisk var det ikke, for Kristian mistet tommen på oppløpet og fikk ikke kjørt for fullt. Da er det godt å ha gode kollegaer, Kolle var raskt på pletten og fikk reddet situasjonen. Enjoythefuture gikk et meget bra løp selv om det “bare” ble 5, dødens er ikke hans melodi, men han stod på flott tross denne posisjonen gjennom hele løpet og fikk stort + i boka. Norse Ideal var ute i tøft lag, men var uansett unormalt blek for dagen.

Bork Odina med fin 2. plass

Bork Odina var vår eneste starthest på Jarlsberg fredag, men hun gjorde til gjengjeld sine saker bra og tok en fin 2. plass etter reise i lederrygg.

Par i hjerter, Bork Odina og oppasser Cecilie! Bork Odina er en meget spesiell frøken, ikke alltid like blid, for å si det sånn, men når det vanker stell og kos fra oppasser Cecilie, ja da er lykken fullkommen..! 🙂