Stallhestene holder formen, 8 på pallen i forrige uke! 🙂

Vi kan se tilbake på en fin uke, her er kort oppsummert hva som har skjedd siden sist:

Bjerke onsdag: Pontiac tilbake med stil! 

Slik så det ut på målfotoet da Pontiac ble slått med et nesehår av Tassen H. Man må ta i bruk lupe for å se hvem av disse som er først i mål…! 🙂

Vi hadde femhester til start på Bjerke på onsdag, nærmere bestemt Spicy Boss, Kicking Classic, Kick Off Classic og Pontiac. Spicy Boss fikk et tøft løp i dødens, men fullførte bra til 4. plass. Helbrødrene Kicking og Kick Off Classic var ute i det samme løpet, Kicking satt i tet men måtte se seg slått på de siste metrene, tok en fin 3. plass, mens broder’n Kick Off satt hermetisk fast, nr. 5. Sist men ikke minst var Pontiac gledelig tilbake etter operasjon og lang pause, leverte et flott løp på direkten og var slått med minst mulig margin til 2. plass. Kjempemoro for eierne Harald Bredde og Ole Loftesnes, som har hatt tålmodighet og is i magen til  å vente på sin kjære Pontiac! 🙂

                        Pontiac sier sjelden nei til litt ekstra godis! 🙂 Her tilberedt etter alle kunstens regler av oppasser Signe.

Etter at hun ble satt i Svens “trykkvogn-spesial” trening har Lakeside leverte sterke prestasjoner på løpende bånd.

             Synes dette bildet av Kicking Classic og oppasser Jeanett er så fint, så da får jula vare helt til påske..! 😉

 Sao Paulo tilbake med seier etter pause, Crunch Classic nr. 2 og Donatella nr. 3

Sao Paulo og tidligere oppasser Torunn foreviget hjemme på stallbakken.

Det ble en trivelig torsdagstur på Bjerke, hvor tre av fire hester var på trippelen. Donatella Classic er fersk i løpssammenheng, og Kristian kjørte to startvognprøver med henne før løpet så hun skulle innse at startbilen ikke var farlig..! 🙂 Hun løste imidlertid bra fra start, måtte gå i dødens men holdt fint til 3. plass. Enjoythefuture S.C. gikk også et meget bra løp, det ble demping underveis og full fart til slutt, og fra en plass bak i feltet ble det ikke lett å hente metere, men han leverte en sterk avslutning til 3. plass. Calypso H. var ute i det samme løpet som Enjoy,  men han måtte gå i dødens men ga seg uansett alt for lett, og stoppet fullstendig. Full vet. sjekk, igjen,  er neste post på programmet for denne kapable herremannen som gir oss grå hår i hodet..  Crunch Classic var vi meget godt fornøyd med, han er vanligvis desidert best på sprint, men nå holdt han bra over full distanse til 2. plass.  Dagens siste starthest var

 

Crunch Classic

Donatella Classic

Quite Cool Classic fungerer veldig fint med oppasser Svens trykkvogn-resept, holder seg fresh og fin i beintøyet på den måten. Her er hun hjemme på stallgangen, shinet og klar for løpsbanen. Gratulasjoner sende alle hennes eiere! 🙂

Quite Cool Classic til topps på Biri

Quite Cool Classic har virkelig slått ut i full blomst, var favoritt på Biri på fredag og tok en kontrollert seier etter ledelse fra start til mål. Bork Odina var ute mot gutta i sin montédebut, fungerte fint og viste at hun vil bli å regne med også under sal fremover, nr. 4. Samme plassering ble det på Standing Ovation, som levere jevne, fine løp for tiden.