Akissassweetaswine, eller Kiss som hun naturlig nok går under på stallen, med sin kjære eier Anja, som ofte er med og trener gulljenta si.

Her kommer en liten helgeoppsummering! 🙂

Flott lørdag på Jarlsberg, seier til “Kiss” og tredje til Laylock Classic

Vi hadde fire hester til start på Jarlsberg på lørdag. Akissassweetaswine og Lakeside Cassie var ute i det samme løpet, hvor Akissassweetaswine tidlig var å finne i tet og siden ledet løpet helt inn. Gratulasjoner sendes eierne Anja og Geir, som etter alle solemerker har mye å glede seg til i 4-årssesongen med sin Orlando Vici-datter. Lakeside Cassie, som kom til start med fersk V75 seier i bagasjen og har gått opp noen klasser, leverte også en solid innsats til 4. plass.
Enjoythefuture stod herkete til i spor 12 på sprint, men leverte en forrykende avslutning til 5. og viste at formen sitter i. Sist men ikke minst leverte Laylock Classic et toppløp til 3. plass i grunndivisjonen, til “mor” Siljes store glede! 🙂

Akissassweetaswine på Jarlsberg lørdag, med en noe “fransk look”. 🙂

Laylock Classic og SIlje -. par i hjerter

Sao Paulo med Biri-seier

Sao Paulo og tidligere oppasser Torunn, -en gang det var litt mindre snø enn nå… 🙂

På Biri fredag hadde vi tre hester til start, nemlig Columbus Sisu, Trespasser og Sao Paulo.
Trespasser prøvde vi uten skylapper da han ble i piggeste laget sist, nå ble han rett og slett for lite på alerten, og endte utenfor premierekka. Columbus Sisu og Sao Paulo var ute i det samme løpet, Columbus mangler litt på toppformen, ble nr. 6, mens Sao Paulo var sterk vinner, holdt fart og stil oppe helt inn tross tøff 11-åpning.

Vi trener på! 🙂