Fender Boko og Walkabout Classic fine Bjerke-vinnere

Hjem/Nyheter/Fender Boko og Walkabout Classic fine Bjerke-vinnere

Dyktige Jeanett har hatt en flott uke med sine passhester. Kicking Classic (til venstre) avsluttet bra til 4., mens Walkabout Classic tok karrierens første seier. Ikke nok med det, Jeanett er også oppasser for Fender Boko, som vant på Bjerke i går. Bra jobbet! 🙂

Fine prestasjoner på Bjerke

Fender Boko, shinet og klar for avgang til løp. God på posering er han også..! 🙂

Flere sterke prestasjoner av stallhestene de siste to dagene! 🙂

Onsdag gikk Clint Classic et sterkt løp til 3. etter pause, i det samme løpet ble Kicking Classic nr. 4 Helt til topps gikk Walkabout Classic, valpete og uferdig er han, og stor som et hus, men i går holdt han seg i rett gangart og tok en klar seier! Eier Fred Ihle har hele tiden hatt tro på sin storvokste Quite Easy sønn, som nå ser ut til å kunne gi oss mye moro fremover.  Pontiac feilet dessverre i et forsøk på å nå tet inn i første sving.

I går på Bjerke var tre hester ute i det samme løpet, Teenager var svak, gikk uplassert, Norse Ideal måtte gå i dødens, stod på fint til 5., mens Fender Boko var i flott slag og tok en fin seier. Gratulasjoner sendes eier Jan-Erik Andresen. 🙂

2018-02-21T17:28:56+01:0016. februar 2018|
Go to Top