Hurra for Kick Off Classic! 🙂

Sven hadde tatt turen til Forus med Quite Cool Classic og  Kick Off Classic, men det var jammen såvidt det ble noen start..! Sven skulle nemlig kjøre selv, men da vi så ekstremværvarselet med mildt sagt ugne kjøreforhold og 60 cm snø var det rett før vi fant transportetappen uforsvarlig og strøk hestene.. Heldigvis hadde Syvertsen plass på bilen til våre to, og fikk både 2 og 4-beinte trygt fram til Stavanger! 🙂
Det ble en flott dag for oss der borte, hvor Quite Cool Classic leverte et sterkt løp til 2. plass, kun slått av “umulige” Normandie Royal. Deretter var det Kick Off Classics tur, han var sjanseløs på tet, men fikk overta føringen ut på første bortre og styrte siden begivenhetene helt hjem. Veldig moro, og ekstra stas var det at eier Elisabeth Lie med familie hadde tatt turen fra Os for å heie på sin kjære Kick Off! 🙂

Her er delegasjonen fra familien Lie på vei til Forus for å heie på Kick Off, hele tre generasjoner tok turen, og da kunne jo ikke Kick Off skuffe! 😉 Elisabeth med datter Anja, og ikke minst mor Ragnhild.

Anja er ikke så gammel, men en skikkelig hestejente allerede! Hun “ringer” jevnlig til Kick Off og Tarantino fra mammas mobil, for å høre hvordan hestene har det, Elisabeth har sendt oss video av telefonkonferansene og vi ler oss fillete..! 🙂 Herlig med engasjement i ung alder! 🙂

 

Kick Off Classic, ganske tilfreds med egen innsats.. 🙂

En fornøyd gjeng i stallen etter løpet, Sven, Anja, Elisabeth og Kristian. Og selvsagt helten selv, Kick Off! 🙂

Quite Cool Classic og hennes dyktige oppasser Sven fortjener også bilde på trykk, her er de i hjemlige omgivelser.

Vakre Quite Cool Classic foreviget hjemme på stallgangen. Hun var forøvrig flink “førstereisjente”, spiste, drakk og overnattet fint heldigvis. Og uten mat og drikke, osv., alltid et spenningsmoment om hestene vil spise og drikke på tur.

Floris Baldwin hjemme på stallgangen, som alltid klar for en treningsøk..! 🙂

Floris Baldwin imponerte på Bjerke

På onsdag hadde vi Bork Odina, Crunch Classic, Emma Buitenzorg, Floris Baldwin og Sao Paulo til start på Bjerke. Bork Odina var ikke like på hugget som vanlig, veterinær fant noe smårusk på henne i etterkant. Crunch Classic var tøft ute mot eliten, og fikk i tillegg litt trafikktrøbbel på veien, endte utenfor premielisten. Emma Buitenzorg fungerte fint men satt fast, nr. 6. Sao Paulo ble det feil for, bakket helt sist og kunne ikke hente noe i en rask avslutning. Kveldens højdare ble Floris Baldwin, som tross dødens vant på råsterke 14,1 – 2100 meter. Han har hatt en formidabel utvikling, de godeste Floris, som aldri hadde sett en bakke før han kom til Ådal..! Bakketrening har slått meget positivt ut på Floris, som tok sin tredje strake på onsdag.

Sølv til Enjoythefuture S.C. og bronse til Akissassweetaswine

Enjoythefuture S.C. og oppasser Lise-Marie, par i hjerter! 🙂

Akissassweetaswine er en dame av rett kaliber! Her sammen med sin eier Anja, som ofte deltar i treningen av sin kjære Kiss.

Vi hadde tre hester til start på Bjerke torsdag, nemlig Trespasser, Akissassweetaswine og Enjoythefuture S.C. Trespasser fikk en tøff innledning på løpet med 11 (!) åpning, og det satt naturlig nok i beina til slutt, fungerte uansett bra og holdt fullt godkjent inn til 5. plass.  Det samme gjaldt for Enjoythefuture S.C., som spurtet som en vind ytterst i banen til en flott 2. plass. Akissassweetaswine feilet innledningsvis, men leverte en flott innsats til bronse og bekrefter at formen sitter i.

Standing Ovation startet på Bjerke fredag, satt i de bakre rekker,  fikk alvorlige trafikkproblemer men avsluttet bra til 4. da han fikk fritt fram. Laylock Classic var også ilden på fredag, ble bakket sist i feltet, dårlig tempo underveis men fin avslutning til 5. plass.

Og det var, (phu! ) hva som har rørt seg på startfronten forrige uke! 🙂 I dag laver det ned med snø, selv om vi forlengst har mer enn nok er værgudene fortsatt i det gavemilde hjørnet hva nedbør angår… Det finnes ikke noe finere underlag for hestebeina enn en god snøsåle, men nå er den på en måte solid nok…! 😉