Et meget fornøyd trekløver, oppasser Lise-Marie, Enjoythefuture S.C. og kusk Vidar Hop. Vi gratulerer! 🙂

Jubeldag på Sørlandet – seier til Enjoy, sølv til Hickothepooh og Lakeside Cassie

Det ble en veldig fin dag for stallen på Sørlandet, hvor Enjoythefuture S.C. tok en svært så populær seier, ekstra moro var det at flere av eierne var tilstede! Vidar Hop skjøttet jobben som vikarkusk på beste vis, Enjoy stakk rett til tet og styrte siden løpet helt inn. Vi gratulerer! 🙂
Lakeside Cassie og Akiassassweetaswine var på farten i hoppedivisjonen, Kiss måtte jobbe via sporene innledningsvis, men var ikke helt på topp for dagen, endte første utenom premierekka. Lakeside Cassie åpnet på 11, og ledet siden løpet i det lengste, måtte se seg slått på de siste  metrene av gode Anica Fine, men leverte uansett en råsterk prestasjon til 2. plass.
Hickothepooh var ute i sølvdivisjonen, innledet i 3 utevendig, måtte bruke en del krefter da han ble sendt frem og fikk overta teten, og det så ut til å gå mot seier før meget gode Code Bon spurtet forbi på de siste metrene.

3 av 4 på trippelen på en lørdag, det må vi si oss meget godt fornøyd med, takk til våre flotte, 4-beinte atleter! 🙂

Enjoythefuture og Vidar Hop i flott stil, bildet er som dere ser lånt av Hesteguiden..! 🙂

Lakeside Cassie vel hjemme fra Sørlandet, hvor hun prøver sin splitter nye grime som hun fikk i velfortjent gave av “mor” Gitte.

Hickothepooh, Lise-Marie og hjelpetrener Shakira

Flott Birikveld med seier til Laylock Classic, sølv til Norse Ideal, bronse til Knight Classic og Standing Ovation! 🙂

Ingen tvil om hvem som var Biris lykkeligste fredag kveld! Det var nemlig Silje, oppasser av Laylock Classic, som kunne se sin øyensten passere mål først etter å ha kjempet på i dødens stort sett hele løpet. Da er det virkelig grunn til å være stolt, ikke bare av hesten men av jobben hun har lagt ned i ham! Vi gratulerer! 🙂

Crunch Classic var merkelig svak for dagen, svettet opp mye før løpet og var nok ikke frisk, innsatsen tatt i betraktning. Emma Buitenzorg var også uvanlig svak, og blodprøver tatt i etterkant viste infeksjon for hennes del. De øvrige hestene leverte flotte prestasjoner, Knight Classic og Norse Ideal var ute i det samme løpet, Norse tok en flott 2. plass mens Knight Classic var meget sterk til 3 etter dødens full vei.
Standing Ovation leverte også en fin innsats til 3. plass i innledningsløpet, han begynner å dra på årene men er fortsatt ung til sinns (les: ganske så barnslig..! 🙂 Fire av seks på trippelen er vi meget godt fornøyd med, vi krysser fingrene for at den fine stallformen holder seg.

Oppasser Silje og Laylock hjemme på stallbakken, hvor nysgjerrige Laylock stifter nærmere bekjentskap med 4-beint sjarmør.

 

Hverdagsbilde av Norse Ideal og Trond. Veldig gledelig innsats av Norse’n. nytt treningsopplegg har slått positiv ut.


Knight Classic foreviget hjemme på stallgangen. Her er det Vilde som har klargjort ham for start, men i det daglige er det dyktige Sven som har ansvaret for den meget spesielle Quite Easy sønnen.


Lightning Tile klar til dyst, shinet etter alle kunstens regler av oppasser Jeanett.

Fine innsatser av Lightning Tile og Coktail Classic
Søndag var Lightning Tile og Coktail Classic til start i det samme løpet på Jarlsberg. Lightning Tile satt i lederryggen og gikk bra til 3. plass, mens stallvenninden Coktail Classic avsluttet flott til 4. etter sen åpning.

Vi ønsker dere alle en riktig god påske!! 🙂 🙂 🙂