Stormbringer og Lise-Marie

Stormbringer god 2’er på Momarken, Knight Classic og Fender begge fine bronsegutter

Vi kan se tilbake på en uvanlig rolig uke for stallens del, med få hester til start. Tirsdag var vi på Momarken med Stormbringer, Crunch Classic og Space Bee. Crunch Classic var uheldig og hektet hjul på vei frem, mens Space Bee fikk et løp innvendig etter lang pause, fungerte fint uten å få premie. Stormbringer  G.R.  leverte en flott innsats til sølv, kjempet på via tredjespor og ble slått med knapp margin.

Onsdag på Bjerke gikk Pontiac et fint løp til fjerde med Ernestas i sulkyen. Torsdag holdt Knight Classic seg i rett gangart og avsluttet bra til bronsen. Fredag på Biri ble det ingen premie på Spirit Yankee, og i tillegg fikk vi en meget kjedelig galopp av Enjoythefuture S.C.. som feilet bort seieren kort før mål. Banen var noe hard, og Kristian kjørte for seier, dermed svarte Enjoy med galopp få metere før mållinjen.. Sånn er det, han har ihvertfall formen på plass, den godeste Enjoythefuture..! Fender Boko ble nr. 3 i løpet etter ledelse det meste av veien, spurtet ned til slutt men får godkjent for innsatsen.

Denne uka er det langt flere stallhester som skal ut og lufte seg i løpsbanen, vi går spennende dager i møte! 🙂

 

Staselige Fender Boko poserer hjemme på stallgangen.

 

Knight Classic er en riktig så flink hest, -når han bare stokker beina i rett gangart..! 🙂