Spicy Boss og oppasser Vilde,, som har et godt tak på den til tider noe krevende krabaten..! 🙂

Fin fredagskveld på Jarlsberg, seier til Spicy Boss og bronse til Enjoythefuture S.C.

Vi reiste til Jarlsberg med tre hester i går, hvor Spicy Boss og Knight Classic var ute i det samme løpet. Spicy Boss angrep via sporene og leverte en flott langspurt til seier, Knight Classic har tullet og galoppert mye, så hovedambisjon er å få ham feilfritt rundt til han har blitt mer stabil, i går holdt han seg på beina og gikk bra til 5. plass. Vår siste starthest, Enjoythefuture S.C. ble sjenert på oppløpet og mistet farte og rytme, samlet seg mesterlig og spurtet inn til 3. plass.

Enjoythefuture bekreftet sin fine form på Jarlsberg i går med en forrykende avslutning. Her med sin kjære Lise Marie.

Walkabout Classic sterk 2’er fra dødens, Norse flink 3’er 

På Bjerke torsdag måtte Walkabout Classic virkelig jobbe for pengene på Bjerke, da han fikk jobbe på i dødens på sølebane. Han leverte en flott innsats og fightet helhjertet helt inn. Norse Ideal fungerte også meget bra, fikk 3. etter reise innvendig. O.M. Erinus var ute etter lang pause, endte utenfor premierekka men fungerte bra og trengte løp i kroppen.

Hverdagsbilde (og det er nå engang de det er flest av) av Norse Ideal og Trond.

Lakeside Cassie god sølvvinner på Bjerke onsdag

Lakeside Cassie og Signe klar for avgang til Bjerke

Onsdag ble egentlig en møkkadag for vårt vedkommende, med et par unntak.
Dagen ble innledet med dundrende startgalopp for Roi Du Mondes del, deretter satt både Space Bee og Standing Ovation i de bakre rekker og kom ikke inn i løpet, åpning på 22 og rask avslutning gjorde det vanskelig å hente noe til slutt. Trespasser fungerte meget bra, og satt bom fast, Coktail Classic fikk også et løp innvendig med trafikktrøbbel på veien. Dagens højdare var Lakeside Cassie, hun var med på en tøff åpning da hun ble kjørt for tet og fikk overta ut på første langside, ledet siden i det lengste men måtte se se slått på de siste meterene. Hun vokser med oppgavene, og fasiten viser nå 10 pallplasser på 14 starter for den storvokste Revenue-datteren. Emma Buitenzorg leverte også en fin innsats til 4. plass, og er i stadig utvikling.