Oppasser Vilde og Spicy Boss klar for avgang til Jarlsberg i går.

Vi sakser fra TGN! 🙂
Bossen best

Skrevet av: Kurt Hella 20:30 13. april 2018 , kategori: Sport

Jarlsberg: Jan Kristian Waaler hadde favoritten, men Trond Anderssen og Kristian Malmins Boss var rett og slett best.

Spicy Boss fikk overta tet fra Royal Baby etter 400 meter. Silver Wing kom fram utvendig etter 950 meter, men hang tom og var ikke som best for dagen. Mot oppløpet fikk Royal Baby åpning. Hun spurtet strålende, men Spicy Boss gikk seirende ut av eierduellen fra Telemark.

– Han var veldig fin i dag og var minst like fin som siste to starter. Det gikk fort til slutt, men han svarte sikkert opp, sier Kristian Malmin.

Arne Petter Titland fra Stathelle eier Spicy Boss som vant for tredje gang i den syvende starten for året.

Ellers hadde vi O.M. Erinus til start, han utvikler seg fint, stakk til tet men slapp teten, fikk 4. fra lederryggen og var pigg i mål. Knight Classic var ute i det samme løpet som Spicy Boss, han gikk feilfritt også i går og gikk bra til 4. plass i en rask avslutning. Kicking Classic ble det helt feil for, lusetempo underveis og umulig å hente noe via 4 spor i siste sving i en luftig avslutning, så det løpet kan vi bare glemme.

Torsdag hadde vi Norse Ideal og Coktail Classic til start på Drammen. Norse Ideal gikk på det jevne, ble nr. 6, mens Coktail Classic feilet vekk en topplassering ref. kusk Vidar Hop. Ingen jubellunch, med andre ord..

Onsdag endte Spirit Yankee utenfor premielisten, mens Nogara gikk et strålende løp til sølv etter sen luke og solid sluttspurt. 🙂

Floris Baldwin imponerte på Valla

Vel hjemme fra Valle, og dags å få på skoene igjen! Floris “dagen derpå” med Sven og Vilde.

To hester til start på Solvalla på lørdag, hvor Clint Classic ble trøtt til slutt etter en luftig åpning og endte uplassert.
Floris Baldwin fortsetter å imponere, lørdag var han rett og slett rågod på Solvalla, tross en åpning på 08-tallet holdt han stand i det lengste, og var kun slått av rågode Who’s Who til slutt. Floris fikk med seg 125.000,- for andreplassen, vi gratulerer eierne Richard Pedersen og de andre i Stall Floris Baldwin, mer moro i vente med denne karen! 🙂