Nogara

Vel overstått påske! 

Vi håper alle har hatt en fin påske, været har i hvertfall vært helt upåklagelig! 🙂
Det har vært en rolig uke på starthestfronten, men noen har vært ute og rørt på seg. Her kommer en kort oppsummering over forrige ukes begivenheter.

Lørdag startet Kick Off Classic og Uendy Z.S. på Klosterskogen under påsketravet. Kick Off fikk en vanskelig oppgave fra spor 8, ble hengenede i 3 og 4. spor rundt første sving, deretter ble det dødens.. Holdt hederlig inn til 5. plass derfra. Uendy Z.S. ledet til oppløpet, men firte til slutt og ble nr. 5.

Skjærtorsdag startet Mr. Classic på Momarken. Han fikk tet, slapp til favoritten og ble dratt bakover da denne feilet ut i oppløp, kom seg ut og spurtet bra til 4. plass.

Onsdag hadde vi Nogara og Kicking Classic til start på Bjerke. Nogara var blandt de sist rangerte i løpet, men leverte en flott innsats til sølv over 2600 meter. Kicking Classic ville ikke være dårligere enn stallvenninden, han gjør sjelden et dårlig løp, den godeste Kicking, også han var god 2’er på Bjerke onsdag. På de siste 10 starter så har Kicking vært 8 ganger på trippelen, samt en 4 og en 5 plass, så denne gladgutten har arbeidsmoralen i orden! 🙂

Par i hjerter, Kicking og Jeanett, her foreviget på Momarken.