Uni Lest og en fornøyd eiergjeng, sammen med Trond, Kristian og Cecilie.

 

Ikke vond å hvile øynene på denne karen her..! 🙂

Uni Lest imponerte i norgesdebuten

På Bjerke lørdag var det knyttet stor spenning til Uni Lests norgesdebut, og den ble unnagjort på beste vis. Kristian innledet rolig, kom etterhvert opp i annet par utvendig, før Uni Lest ble sendt i angrep via tredjespor i siste sving. Kjempet med Bulldozer nedover oppløpet, og festet grepet og stakk unna med noen lengder til solid seier. Den smellvakre hingsten kommer nok etter alle solemerker til å gi sine eiere flere gleder i løpsbanen fremover! 🙂

Ellers hadde vi Escape Boko og Trespasser ute i det samme løpet, hvor Escape gikk bra til fjerde etter en rask avslutning. Trespasser fungerte fint, men manglet hadde ikke det rette stinget til slutt, endte uplassert.

I hoppedivisjonen var Lakeside Cassie og Akissassweetaswine i aksjon. Lakeside Cassie ble det et par stopper for underveis, hun leverte en fin innsats til 6. plass, mend Akissassweetaswine gjorde et flott løp til bronsen.

Tre fine frøkner, Anja, Kiss og Jeanett!

Lise Marie hadde all grunn til å være fornøyd med guttas innsats i Sverige, seier til Hicko og bronse til “Roy Darius” gjorde søndagens svensketokt perfekt! 🙂

Hickothepooh solid i Sverige

På Årgjeng søndag fikk urutinerte Roi Du Monde (eller Roy Darius, som han går under på stallen, pga. “Yarrah-Darius”  med flere på eiersiden) et fint løp i fjerde par utvendig, og avsluttet meget bra til tredjeplass. Hickothepooh måtte jobbe på i dødens det meste av løpet, men var strålende opplagt for dagen og stakk unna til klar seier på fine 13,1 2100 meter. Rett og slett et meget vellykket besøk hos “Søta Bror”! 🙂

…Og noen måtte være hjemme og trene hest..

Trond sverget lenge på at han aldri skulle ha smart-telefon, men det har gått over, nå er han veeeldig fornøyd med bl.a. å kunne se travløp hvor som helst og når som helst! Her heier han på Hicko hjemme på stallgangen sammen med Ellen, og ikke minst Noble Tile, som ser og lærer..! 🙂