Herlige Floris Baldwin imponerte stort på Åby! 

Vi sakser fra Trav24:
I går ble seiersmaskinen Floris Baldwin (e.Passing Renka) sendt til Åby og kretsen rundt håpte på tempo slik at de kunne komme inn i matchen. Malmin satset direkte mellom hester fra start og kom perfekt gjennom til tredje utvendig.

Og ønsket om fart ble så definitivt innfridd. Waffle tok i mot Man Of Steel og tempoet var vanvittig. 1.07.7/500 meter ble til 1.09.7/1000 meter. Da overtok sistnevnte for Stefan Persson og hesten fikk umiddelbart noen lengder ned til resten. Malmin var våken og sendte Floris Baldwin i angrep når favoritten Bandit Brick og Steen Juul kom via sporene. På oppløpet tok det naturlig nok i mot for Man Of Steel. Floris Baldwin overtok initiativet men bakfra kom Bandit Brick i fin fart. Kristian Malmin holdt sin hest i gang på strålende vis og de vant løpet med en liten marginal ned til Bandit Brick (bilde). Man Of Steel heroisk i sitt nederlag som tredje etter å ha gjort all jobben underveis.

Vinnertiden ble 1.11.0/1640 auto og det ventet 125.000 kroner i førstepremie. Eier gjør Stall Floris Baldwin med Vainqueur R.P. oppdretter Richard Pedersen i spissen. Dette var hestens femte seier på syv starter i regi Bullern. Totalt har det blitt over 400.000 kroner innkjørt.

Floris Baldwin er dermed klar for finale i Klass-1 på Solvalla under Elitloppshelgen.

Gratulasjoner sendes eierne i Stall Floris Baldwin, som etter alle solemerker har mer moro i vente med sin stjerne! 🙂

Bilde fra oppløpet, uforglemmelig! 🙂

Laser Tile imponerte stort etter pause

Laser Tile hadde hatt flere måneders løpspause, men jammen var han ikke god nok til å vinne på direkten!

Laser Tile ble sendt fremover og trykket seg til tet,  og tross en luftig åpning på 10,8 holdt han fart og stil oppe helt inn til råsterk seier i årsdebuten. Gratulasjoner sendes eier Jan Petter Sissner! 🙂

Her er hva oppasser Vilde skrev, ingen tvil om at hun er glad i Laser’n

Laser Tile Du og du LASER Tile du slutter aldri å imponere meg. ❤ ❤etter en lang pause så kommer du kjempe stark tilbake og tar en suverent seier. Du er heilt råå.! 😁du betyr så utruligt mye for meg. 😗 😁Laser Tile gjekk på 13.8 😀d er heilt sykt. 😍

Ellers på Bjerke hadde vi Kemp Classic og Miracle Tile til start i innledningsløpet, Miracle feilet ulykksalig nok rett før løp i seiersstriden, mens Kemp gikk et meget bra løp til 4 på fine 17,5.

Escape Boko var blandt favorittene i løpet, men feilet i første sving og var siden under pari, vet. sjekk dagen derpå viste en betent hals..

I hoppeløpet hadde vi to sterke kort i form av Nogara og Quite Cool Classic, men det endte dessverre med galopp for begge to, Nogara ble sårbeint skoløs og Quite Cool feilet seg bort ut i oppløp. Kjedelig, Quite Cool var favoritt i løpet og Nogara også var blandt de mest betrodde. Begge damene kommer garantert sterkere tilbake! 🙂

På Bjerke torsdag ble Pontiac påkjørt og fikk løpet spolert, Lightning Tile var svak og endte uplasser. Mer positivt var det for Roi Du Monde, Powerbydream og Alpha Credit R.R.  Alpha Credit R.R. stakk avgårde i overlydsfart, åpningen lød på luftige 12,6. Fullførte fint og var kun slått av Roi Du Monde og Katie Mae.

Hyggelig fredagskveld med seier til Norse Ideal og Knight Classic 

Hverdagsbilde av Trond og Norse’n!

Fredag var Masserati G.T.  favoritt på Jarlsberg, men ødela sjansene med en forsmedelig startgalopp og tapte 60-.70 meter.. Norse Ideal stall til tet i en luftig 09-åpning, var strålende opplagt og holdt stand helt inn til imonerende seier på ny rekord, 13, 8! Gratulasjoner sendes eierne Reidar Håland og Terje Ohrstrand! 🙂 Trespasser avsluttet meget bra til 5 plass fra de bakre rekker. Evigunge Standing Ovation var ute på sprint, og var ikke levnet store sjanser i spillet som et klart sistevalg. Han gjorde skepsis til skamme, og sprintet sterke 12,3, knepent slått til 2. plass. Knight Classic var kveldens siste starthest, han ville ikke være dårligere enn stallkompis Norse Ideal, og leverte en flott spurt til seier, også han med solid rekordforbedring til 13,6. Gratulasjoner sendes Magne Finsbråten! 🙂

Knight Classic sammen med gjesteoppasser Jannicke klar til dyst! Det er Sven Kristiansen som har oppasserjobben på denne herremannen i det daglige, han er nemlig ikke verdens enkleste hest å håndtere, og har en heller dårlig karakter i oppførsel..! Men flytte på beina, det kan han! 🙂