Fordi du fortjener det! Det manglet ikke på godsaker etter Trespassers vinnerløp, for å si det sånn! “Mor” Marianne skjemte bort både Trespasser’n og øvrige 2- og 4-beinte på stallen for å feire seieren!

Endelig for Trespasser! 

Sølvgutten Mr. Classic og oppasser Vilde

Torsdag var Coktail Classic, Mr. Classic og Trespasser i aksjon på Bjerke, og det gikk riktig så bra! 🙂
Coktail Classic stod på fint til en hederlig 5 plass, Mr. Classic ble nr. 2 og Trespasser tro til med bånnsolid seier etter tøff åpning og dødens resten av løpet (!!) Veldig moro, og ikke minst fortjent for  Trespasser, oppasser Marianne og ikke minst eier Jan Andersen. Vi gratulerer! 🙂

Mellby Frodo med seier i debuten! 

Mellby Frodo og oppasser Anja, sistnevnte hadde en søvnløs natt både før og etter løpet, natten før pga. nerver før debuten, natten etter til å se repriser! 🙂

På Jarlsberg fredag hadde vi tre hester til start i det samme løpet, nemlig Rock Lobster, Delight Classic og Mellby Frodo. Rock Lobster leverte en fin innsats til 5. plass i debuten, mens Delight Classic dessverre ble alt for hissig og feilet på direkten. Mellby Frodo tro til med en flott seier i debuten, veldig moro og velfortjent, denne karen har nemlig vært igjennom to halsoperasjoner  og div. helsetrøbbel, så det gleder oss stort at han nå begynner å vise hva som bor i ham! 🙂 Gratulasjoner er sendt eierne June Bøe, Kai Baugerød og Frode Axelsson! 🙂

Fin Biri-søndag

Uni Lest – ikke vond å hvile øynene på..! 🙂

Vi reiste til Biri med Knight Classic, Crunch Classic, Spicy Boss, Mr. Classic, Enjoythefuture S.C. og Uni Lest på bilen. Mr. Classic åpnet ballet med å ta en fin 3. plass. Enjoythefuture S.C. satt langt bak i feltet og spurtet formidablet ut i oppløp, Kristian kjørte for pallplass men dessverre ble det galopp i kampens hete.. Crunch Classic leverte et flott løp til 4, og tangerte samtidig persen på 12,8. Uni Lest,  Spicy Boss og Knight Classic var ute i bronsedivisjonen. Spicy Boss feilet i dødens, vi prøvde ham skoløs men en hovsprekk førte dessverre til dg i boka..  Uni Lest satt i fjerde utvendig, kom i tredjespor og til slutt fjerdespor rundt siste sving og avsluttet i overlydsfart til 2. plass, stort + i boka for innsatsen! 🙂 Knight Classic satt fast med tørt krutt på lager til 6. plass.

Galopp-uke så langt, med Masserati og Norse Ideal som gledelig unntak!

Hittil denne uka har det gått mye i feil gangart, det begynte på Bjerke på mandag. Vi hadde ambisjoner med både Amarone Classic og Kemp Classic, men begge feilet seg vekk. Amarone er en hissig rødtopp, og hun hev seg i feil gangart fra start, mens Kemp fikk et i overkant tøft løp i dødens i 15- fart og feilet i siste sving. Pontiac satt fast innvendig i mål.

Tirsdag ble det galopp for betrodde Nogara, det samme gjorde det for Bork Odina. Norse Ideal var dagens lyspunkt, han tok hentet metere hele veien inn og ble knepent slått til 2. plass. Har virkelig funnet godformen nå, Norse! 🙂

 

Norse Ideal shines og pyntes etter alle kunstens regler av oppasser Vilde. Man må jo se bra ut, må vite! 🙂

På Bjerke onsdag hadde vi stor tro på Miracle Tile, og det viste seg å holde stikk. Hun leverte et knalløp, angrep for fullt innover mot mål, Kristian kjørte for seier og alt så veldig bra ut, -helt til ca 5 meter før mål, da feilet hun uheldigvis i kampens hete! Men hun viser ihvertfall at hun kan springe! 🙂
Alpah Credit R.R. og Masserati G.T. var ute i 4-års løpet, den overlegne vinneren Ourastile var det lite å gjøre med, men bak ham tok Masserati en flott 2 plass. Alpha Credit fikk litt trafikktrøbble underveis, men gikk bra til 5. plass.

… Og det var kort oppsummert hva som har skjedd i løpet av den siste uka, fortsettelse følger..! 🙂