Masserati G.T. og en meeeget godt fornøyd kusk etter at seieren i Unghestserieløpet var vel i havn.

Stallformen sitter i, flott uke for hestene!

Forrige uke bød på mange fine prestasjoner av stallhestene, her kommer en oppsummering av ukas begivenheter.

Onsdag hadde vi Lakeside Cassie, Akissassweetaswine, Laser TIle, Alpha Credit R.R., Masserati G:T. og Delight Classic til start på Bjerke.

Delight Classic åpnet ballet på best vis ved å gå til topps i det innledende løpet. Hun er ikke så stor, Delight, men hun har både fart og tæl og viser veldig fin innstilling til sine arbeidsoppgaver. Det ble en jevn sluttstrid, men Delight fightet helhjertet helt inn og knep seieren. Vi gratulerer eierne i Stall Delight Classic! 🙂

Delight Classic shinet etter alle kunstens regler av oppasser Vilde. De ekstra observante legger kanskje merke til hennes spesial-beinbeskyttere, -med “diamenter” som matcher grimen..! 😉 Må jo opptre med stil, må vite…! 🙂

Neste hest ut var Masserati G.T., som startet i DNT’s unghestserieløp. Hun var rett og slett meget god for dagen, og ledet løpet hele veien til sikker seier på fine 15,5 full vei. Gratulasjoner går til eierne i Stall E De Løye Me Drekke, som hadde grunn til å feire med litt sprudlevann på onsdagskvelden..! 🙂

 

Masserati klar til dyst hjemme på stallgangen

Videre startet Lakseside Cassie og Akissassweetaswine i det samme løpet. Fra triste spor gikk begge fine løp, men fra de bakre rekker ble det vanskelig å hevde seg, Lakeside uplassert og Kiss nr. 6.

Sistemann ut var Laser Tile, som var ute for å forsøke å ta sin sjette strake seier. Det klarte han nesten, gikk et kanonløp, åpnet på 11,3, og landet på flotte 13,2 full vei, slått med minst mulig margin..!

Flotte Laser Tile fortsetter å imponere, det ble ikke 6 strake på onsdag, men du verden så nær han var..! 🙂

Fine prestasjoner på Biri, men flere topplasseringer forsvant i galopp..

På Biri fredag hadde vi en fin kveld, men med litt uflaks på veien..! Clint Classic ble for hissig og feilet fra start, dg. i boka, også Bork Odina feilet vekk en fremskutt plassering i montéløpet. Wanda Classic er ei hoppe  Trond og Kristian har høye tanker om, og Towandas datter stod for en flott prestasjon da hun enkelt tok seg av løp 2, som hun vant etter en avslutning på 11,5. Vi gratulerer eierne Tom, Inger, Sigge og Erland! 🙂 Stallvenninde Rosanna K.G. feilet vekk en topplassering i det samme løpet, men rakk å vise at formen er upåklagelig. Knight Classic var sistemann ut, han leverte et flott løp til 2. plass og har virkelig stabilisert seg den siste tiden.

Sjekk den strekken i steget..! Trond, her sammen med sin storvokste dame hjemme på rettstrekka, har alltid hatt høye tanker om Wanda Classic.

                                                                Målfoto Wanda Classic

Floris Baldwin uplassert tross 11, 8 på Solvalla

Floris Baldwin var på langtur med overnatting for første gang, og med han meget spesielle psyke var vi veldig spent på hvordan det skulle gå. Han nekter nemlig å stå inne på en stall, må han det så gjør han vanligvis så godt han kan for å rive ned stallen..! Vi fikk imidlertid låne en luftegård hos Sisufos Breeders, hvor han fikk gå ute og kose seg dagen før løpet sammen med en håndplukket kompis. Han overnattet veldig bra, var rolig og fin, og både spiste og drakk. Vanligvis er han fullstendig elektrisk både i varming og før start, men søndag var han faktisk unormalt rolig. Han var ute i et knalltøft finalefelt, og pyntet på rekorden sin til flotte 11, 8 men manglet det lille ekstra på søndag. Årsaken ligger nok mye i at han hadde magetrøbbel med veldig løs mage som varte til dagen etter, noe som nok bidro både hans uvanlig snille oppførsel og at ikke dagsformen var på topp. Floris kommer garantert sterkere tilbake! 🙂

Floris på Sverigetur, her koser han seg i luftegården dagen før løpet.