Flere fine prestasjoner i uka som gikk, her kommer en kort oppsummering av begivenhetene!

Meget trivelig søndag på Årgjäng
Hestene leverte flotte prestasjoner i Sverige på søndag. Førstemann ut var Rock Lobster, som gikk et sterkt løp til 4 med solid rekordforbedring. Deretter imponerte Lightning Exclusive med kruttsterk seier, veldig moro da eier Hans Kristian med familie hadde tatt turen til Årgjäng denne dagen og fikk oppleve det hele “live”! 🙂 Deretter fulgte Kick Off Classic opp med en flott 2. plass etter solid langspurt, før Norse Ideal feilet som tredjehest ut i oppløp.
Sum av sumarium en veldig hyggelig dag hos Søta Bror! 🙂

 

Lightning Exclusive før avgang til Sverige. Ikke akkurat vond å hvile øynene på denne karen her..!

Stallduell på Biri

Birifredagen ble innledet med ulykksalig galopp for Amarone Classic, hun er meget kapabel men dessverre veldig usikker foreløpig.. Hun feilet i dødens i fullt angrep ut i oppløp, fikk i det minste vist at hun er riktig så god, nå gjelder det bare å få roet ned den hissige rødtoppen noen hakk..! 🙂
Mr. Classic satt innvendig og ble nr. 5.
En veldig spennende stallduell ble det i kveldens siste løp, hvor det hele munnet ut i en skikkelig oppløpsfight mellom Rosanna K.G. og Mellby Frodo. Begge stor for flotte prestasjoner, Mellby Frodo var det lille nødvendige foran i mål og trakk det lengste strået! Gratulasjoner sendes eierne June og Kai! 🙂

Mellby Frodo og Rosanna K.G. i en herlig duell

På Bjerke forrige onsdag var Kemp Classic og Delight Classic ute i det samme løpet. Kemp Classic fungerte fint, kusk Dag-Sveinung forteller at hun mangler tempovekslingen enda, så når det ble laber fart innledningsvis gikk det fort til slutt, så selv om hun endte uplassert var han godt fornøyd med henne. Delight Classic leverte et fint løp til 4. plass, og utvikler seg veldig fint. Hun er ikke så stor, men jammen kan hun flytte på beina! 🙂