Flott kveld på Jarlsberg!

Vi reiste til Jarlsberg med tre hopper for å forsøke å kvale inn til Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdelingen, og damene leverte virkelig flotte prestasjoner! Akissassweetaswine var ute i det første kvalet, og tro til med flotte 12,8 og bronseplass! I det siste kvalet leverte Amarone et toppløp og spurtet inn til 2. plass på glimrende 12,5. Masserati G.T. rakk ikke frem til finalebillett, ble nr. 5 på fine 13,3 og solid rekordforbedring.

Her er finalefeltet i Jarlsberg Grand Prix Hoppeavdeling:

 

Noble Tile god 2’er i debuten

Noble Tile er en hest vi har hatt forventninger til, og mandag var det dags for debut i løpsbanen. Han feilet dessverre i første sving, men leverte en sterk innsats til 2. plass etter galoppen. Noble er nå 1,71 på strømpelesten, og en gedigen sak å skue i løpsbanen. Han vokser fortsatt, og er noe uferdig både fysisk og psykisk, men Donato Hanover-sønnen blir meget spennende å følge fremover. Stallvenninde Towandas Classic leverte også et bra løp til 3. plass i det samme løpet.

Noble Tile, et flott (og stort! ) skue…! 🙂

Flott innsats av Lady Lane på Bjerke, 12,7!

Herlige Lady Lane er tilbake etter lang pause, knallet til med 12,7 på direkten, nr. 3.

På Bjerke i går hadde vi seks hester til start under EM for kusker, og det kunne definitivt gått bedre…
Mr. Classic ble hengt opp i dødens, den posisjonen takler han ikke, trøtnet og ga seg mye. Spirit Yankee var god 4’er i samme løp, fast innvendig.

Videre hadde vi ambisjoner med Polymeles Face etter den fine innsatsen sist, men han datt ut av travet i siste sving og dalte i feltet, fungerte ikke. Kicking Classic var favoritt i sitt løp, men ble sittende bom fast innvendig til 5, avsluttet raskest av alle da åpningen kom, dessverre for sent. Kusk Steen Juul var full av lovord om Kicking, så bare å melde igjen! Stallvennindene Lady Lane og Uendy Z.S. var ute i det samme løpet og leverte begge fine innsatser til henholdsvis 3. og 4. plass, spesielt moro med Lady Lane med solid rekordforbedring etter lang pause.

På Bjerke mandag leverte Wanda Classic et flott løp til 2. plass etter dødens hele veien på fine 15,6. En 3-års hoppe vi har store forventinger til, den storvokste datteren til Towanda og Orlando Vici. Muscles Classic var under pari og endte uplassert.

Wanda og Trond i aksjon hjemme på rettstrekka

Sjelden resultatrad, 4 starthester ga fire 3. plasser….! 

På Bjerke forrige onsdag fikk vi en mildt sagt uvanlig uttelling… Både Nuclear Tile, Nogara, Emma Buitenzorg og Standing Ovation ble alle nr. 3(!!). Samtlige gikk gode løp, den mest overraskende var Emma Buitenzorg, hun var lite betrodd i spillet men eier Julie Ellingsen styrte Emma med fin hånd og hoppa spurtet flott ytterst i banen til bronse.

Flinke bronsejenter, Emma og Julie 🙂