Laser Tile klargjort til dyst etter alle kunstens regler av oppasser Vilde! 🙂

 

OGP helg med flere fine prestasjoner, -men dessverre en del i feil gangart… !

En flott OGP helg har det vært, værgudene var virkelig i godlune og det var stor sport vi fikk oppleve på Bjerke i helgen! 🙂

Vi hadde mange hester til start i helgen, her kommer en rask oppsummering over helgens resultater:

Lørdag stilte Mellby Frodo til start som en av de mest betrodde på Bjerke, men etter omstart giret han seg opp og reiste av gårde i feil gangart fra start….
Lakeside Cassie var ute i hoppeløp, stod vanskelig til i spor 7, satt bak inn i siste sving men leverte en flott avslutning via fjerdespor i siste sving til 5. plass på fine 15,6. Laser Tile fortsetter å imponere, var fjerdevalg i spillet mot knalltøff motstand og gikk glimrende til 2. plass bak storfavoritten Gento på ny rek. 12,9 full vei! 🙂
Tarita Del Sile ble det feil for i hoppeløpet, fikk trafikktrøbbel men avsluttet glimrende ute i banen.
To helbrødre til start i en og samme finale er relativt sjelden kost! Men det var tilfellet for Kick Off Classic og Kicking Classic i Nortronic løpet! Kick Off Classic giret seg opp og feilet ulykksalig nok fra start, gikk bra til 6. i etterkant på fine 13,2. Eksakt samme tid fikk Kicking Classic, som også leverte en flott innsats i meget tøft lag til 5. plass. Gullklumpen til Ernestas og Stall Sørlie Kiosk, Hickothepooh, leverte en flott innsats til sølv i V75 finalen, mens Sao Paulo gikk bra uten å rekke frem til premie i stayerløpet som avsluttet dagen.

Par i hjerter – Hicko og Ernestas

På OGP dagen hadde vi to hester til start, nemlig Clint Classic og Stormbringer G.R. Clint Classic pleier normalt å være stødig, men i dag ble det dessverre en veldig ergelig galopp… Stormbringer G.R. stod vanskelig til i spor 11, satt i de bakre rekker, spurtet friskt uten å rekke frem til premie men pyntet på rekorden til fine 11,4.

På Biri fredag hadde vi seks hester til start, og vi var meget godt fornøyd med stallhestenes prestasjoner.
For Alpha Credit R.R.’s del ble det en alt for tøff innledning, 9,9 i grunnlag u. 40.000,- sitter naturlig nok i beina til slutt.. Stallkompis Walkabout Classic fikk en bedre innledning på løpet og avlsuttet meget bra til 2. plass, + i boka for innsatsen. Deretter var det Mr. Classics tur, han leverte en grei innsats til 4. plass uten å imponere. Avslutningsvis hadde vi hele tre hester i det samme løpet, hvor Polymeles Face avsluttet flott til 2. plass, Knight Classic var rett og slett mektig god til 3. fra dødens, mens favoritten Spicy Boss var noe tung etter løpsavbrekk pga. hovsprekk, ble nr. 5.

Alt i alt en fin kveld ved Mjøsas bredder, selv om seieren uteble var tre av seks hester på pallen. 🙂

Polymeles Face, kjøpt på auksjonen hos Kolgjine, derav nick-name’et Lille Ludde ! 🙂

Walkabout Classic klar til dyst på Biri

 

Knight Classic er en skikkelig kriger, fightet i dødens hele veien på Biri.