Emma Buitenzorg og eier Julie Ellingsen, bildet er tatt etter at Julie selv ble nr. 3 med Emma for noen uker siden.

Flinke 4-beinte i sommervarmen

Siden Jarlsberghelgen har flere av stallhestene vært ute og luftet seg og leverte sterke prestasjoner. Her kommer en kort oppsummering av hva som har skjedd på startfronten.

For å ta det siste først, mandag hadde vi tre hester til start på Bjerke. Emma Buitenzorg imponerte med sikker seier etter flott sluttspurt ute i sporene, veldig moro, gratulasjoner sendes eierne i Bergen! 🙂 Videre ble Spirit Yankee nr. 6 i det samme løpet, mens Bad Nite Call Saul satt bom fast med krefter spart til 4. plass i avslutningsløpet.

På Biri søndag var det kval til Märtha Louises Pokalløp, og vi hadde fem hester til start. Mega Classic, Delight Classic, og Wanda Classic var ute i det samme kvalet, det endte dessverre med dundrende startgalopp for både Delight og Megas del. Delight fant beina og reparerte meget bra til den siste finalebilletten. Wanda Classic gikk et flott løp til 2. plass, og er også klar for finalen på Biri neste helg. I den åpne klassen hadde vi storvokste Noble Tile til start, han er foreløpig noe grønn, men gikk et fint løp til 4. plass i lederryggen med krefter på tanken.

Nuclear Tile var dessverre syk for dagen, hun kommer sterkere tilbake!

Ellers var Trespasser ute under sal for første gang, og montédebuten kunne jo rett og slett ikke gått bedre! Tross avslutning i 12- fart kom han til mål i ensom majestet, vi gratulerer eier Jan og ikke minst “mor” og oppasser Marianne! 🙂 Crunch Classic ble nr. 4 i det samme løpet, fungerte bra.

Fordi du fortjener det..!! Trespasser blir selvsagt kraftig bortskjemt, og går han helt til topps vanker det kilovis med godis..! 🙂

Fredag på Biri ble det galopp for Zlatan Classic, Walkabout Classic var syk og ga seg helt. Towandas Classic gikk bra til 3. plass, og O.M. Erinus ble nr. 6. Kicking Classic leverte en helt rå spurt til seier, vi gratulere så mye til eierne i Stall Cala d’Or. Miracle Tile ville ikke være dårligere enn stallkompisen, tross kraftig press holdt hun unna og tok sin tredje strake seier. Stort grattis til Stall Grini, som garantert har mer moro i vente med sin flotte 4-års hoppe.

Miracle Tile og oppasser Jeanett, som hadde en flott dag på Biri fredag, med seier til både Miracle og Kicking. Godt jobbet! 🙂

Miracle er en skikkelig badeengel! Her er hun og Jeanett i aksjon i Ådalselva.

Kicking Classic har gitt oss mange gleder, fredag var han i praktslag og spurtet forbi alt og alle til ny seier.

Vi tok turen til Sørlandet mandag i forrige uke, med tre hester på bilen. Donatell Viking R.R. var strålende opplaget og spurtet inn til seier, Hingis Trans R.R. ble nr. 5, mens  Enjeoythefuture S.C. gikk meget bra til 3, avslutningen var av beste merke.

Og det var, kort oppsummert, hva som har rørt seg på startfronten siden sist.

Fortsatt god helg ønskes dere alle! 🙂 

Donatell Viking R.R. og oppasser Sven poserer hjemme på stallbakken. Stor er han ikke, men jammen kan han flytte på beina! 🙂 Gratulerer med flott seier til eierne Frode Axelsson og Alpha Finans.